Sirui UltraLight T-005SR+B-00R (Red)

Direct Leverbaar
SKU
T005SRB00R
€ 139,00

Het Sirui T-005SK aluminium statief met B-00K balhoofd SIRUI - klein en compact, maar toch uiterst stabiel.
Dit hoogwaardige reisstatief van SIRUI biedt veilige ondersteuning voor uw compactcamera of systeemcamera ondanks het compacte ontwerp. Het is gemakkelijk in elke situatie te hanteren en kan in elke tas worden verpakt. De poten kunnen 180 ° omhoog worden geklapt, wat betekent dat het statief kan worden ingeklapt tot een hoogte van slechts 31 cm (zonder kop). Elke poot bestaat uit 5 secties met 4 verzegelde draaisloten. De rubberen voetjes zorgen ervoor dat het statief op alle oppervlakken stabiel is. Grips voor koud weer zijn een SIRUI-standaard, net als de praktische transporttas. De T05X-serie heeft een verwijderbare middenkolom. Het hoofd kan ook rechtstreeks op de statiefschouder worden gemonteerd, waardoor de stabiliteit wordt verhoogd. Voor extra stabiliteit is er een kleine sleutelhanger met een karabijnhaak onder de statiefschouders.

Bal hoofd
De Sirui B-00K balhoofden werken zeer nauwkeurig en soepel. De kleine balhoofd is ideaal voor beginners met compacte systeemcamera's. De basis kan 360 ° draaien, ideaal voor panoramafoto's. De balwrijving kan continu worden aangepast. Het veiligheidsvergrendelingssysteem voorkomt onbedoeld wegglijden van de Quick Release Plate TY-C10. De spanner voor het ontgrendelingsmechanisme is compatibel met het Arca-Swiss-systeem en maakt het gebruik van verschillende platen mogelijk.

De B-00K heeft volledig metalen knoppen voor een betere bruikbaarheid. De ontgrendelingsplaat is van rubber en heeft drie gleuven waarin de 1/4 "-schroef kan worden gebruikt. Dit is vooral handig voor camera's waarvan de statiefbevestiging niet centraal op de voet van de camera staat.

Specificaties
Materiaal Aluminium
Draagvermogen 5 kg
Minimale lengte 31 cm
Maximale lengte 130 cm
Type statiefkop Balhoofd
Waterpas Ja
Kleur Rood
Gewicht 900 g
Garantieperiode 2 jaar
Merk Sirui
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sirui UltraLight T-005SR+B-00R (Red)
Uw waardering