Sigma 70mm F2.8 DG Macro Art SE

Macro volgens de Art-lijn.
De meeste macro objectieven leggen de nadruk op het maximaliseren van de autofocus snelheid. SIGMA heeft de nadruk gelegd op het ontwikkelen van een objectief dat in de eerste plaats aan de strenge eisen van de Art-lijn voldoet. De 70mm F2.8 DG HSM Art levert daarom een ...


Lees meer

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

€ 549,00
Sigma

Productbeschrijving

Beschrijving

Macro volgens de Art-lijn.
De meeste macro objectieven leggen de nadruk op het maximaliseren van de autofocus snelheid. SIGMA heeft de nadruk gelegd op het ontwikkelen van een objectief dat in de eerste plaats aan de strenge eisen van de Art-lijn voldoet. De 70mm F2.8 DG HSM Art levert daarom een adembenemende resolutie die een nieuwe standaard zet binnen de macrofotografie.

De draadloze autofocus motor (focus by wire) voorzien van SIGMA’s geoptimaliseerde algoritme zorgt voor een extreem soepele autofocus voor een objectief dat deze optische prestaties levert. Full time manual focus, gecombineerd met een grote ‘salg’ van de focusring garandeert bovendien zeer nauwkeurige handmatig focus. De best mogelijke lenselementen zijn gebruikt, waaronder twee asferische lenselementen, die er voor zorgen dat er ook op de kortste afstanden tot het onderwerp een uitmuntende resolutie wordt gewaarborgd, samen met een grensverleggende scherpte en een schitterend bokeh.

Specificaties

Specificaties

Lensvatting Sony FE
Brandpuntbereik 70 mm
Diafragma (F-F) 2.8
Maximaal diafragma 2.8
Minimaal diafragma 22
Lensstrucuur (elementen/groepen) 13/10
Aantal diafragma bladen 9
Beeldstabilisatie Nee
Dichtsbijzijnde focus afstand 0.26 m
Compatibele camera merken Sony
Geschikt voor Full frame Ja
Automatisch scherpstellen Ja
Manuele focus Ja
Filtermaat 49 mm
Kleur Zwart
Gewicht 515 g
Merk Sigma

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren