Sigma 300mm F2.8 EX DG APO HSM Canon AF

Lichtsterk F2.8 tele-objectief, optimaal geschikt voor digitale reflexcamera’s


De multicoating vermindert overstraling en spookbeelden, een algemeen voorkomend probleem met digitale reflexcamera’s vanwege reflecties op de beeldsensor. ELD-elementen (Extra Low Dispersion) reduceren chromatische a...


Lees meer

Beschikbaarheid: 3 tot 5 werkdagen

€ 2.999,00
Sigma

Productbeschrijving

Beschrijving

Lichtsterk F2.8 tele-objectief, optimaal geschikt voor digitale reflexcamera’s

De multicoating vermindert overstraling en spookbeelden, een algemeen voorkomend probleem met digitale reflexcamera’s vanwege reflecties op de beeldsensor. ELD-elementen (Extra Low Dispersion) reduceren chromatische aberratie tot een minimum en zorgen tevens voor scherpe kwaliteitsopnamen met een hoog contrast. Dit objectief levert uitstekende prestaties op zowel traditionele als digitale reflexcamera’s.

Dit objectief heeft twee ELD-elementen om chromatisch aberratie tot een minimum te reduceren en te zorgen voor scherpe kwaliteitsopnamen met een hoog contrast. De 46 mm-filterhouder aan de zijkant van het objectief kan worden geroteerd om het gebruik van filters, bijvoorbeeld een polafilter, te vergemakkelijken, zonder het uit de houder te hoeven nemen.

De HSM-uitvoeringen (voor Sigma, Nikon en Canon) staan garant voor een snelle en geruisloze automatische scherpstelling. Tevens is hierbij handmatig scherpstellen permanent mogelijk. Dit objectief is voorzien van een inwendig scherpstelmechanisme, waardoor een gevoelige en snelle automatische scherpstelling ontstaat. De totale lengte van het objectief verandert niet tijdens het scherpstellen, waardoor de balans optimaal is en het gebruikscomfort hoog.

Plaats simpelweg een APO teleconverter (optioneel) en u kunt dit objectief gebruiken als een 1:4 / 420 mm ultra-teleobjectief (met een 1.4X EX teleconverter) of als een 1:5,6 / 600 mm AF ultra-teleobjectief (met een 2X teleconverter).

Specificaties

Specificaties

Lensvatting Nee
Brandpuntbereik Nee
Diafragma (F-F) Nee
Maximaal diafragma Nee
Minimaal diafragma Nee
Lensstrucuur (elementen/groepen) Nee
Dichtsbijzijnde focus afstand Nee
Aantal diafragma bladen Nee
Automatisch scherpstellen Nee
Manuele focus Nee
Beeldstabilisatie Nee
Stof- en Spatwaterdicht Nee
Geschikt voor Full frame Ja
Filtermaat Nee
Kleur Nee
Compatibele camera merken Nee
Gewicht Nee
Merk Sigma

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren