Sigma 20mm F1.4 DG HSM (A) SE

De Sigma 20mm F1.4 DG HSM Art Sony E-Mount groothoeklens is erg snel en maakt deel uit van de Art-serie van Global Vision-lenzen van Sigma en combineert een geavanceerd optisch ontwerp met een robuuste fysieke constructie. Het lensontwerp bestaat uit 15 elementen in 11 groepen en omvat twee "F" L...


Lees meer

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

€ 939,00
Sigma

Productbeschrijving

Beschrijving

De Sigma 20mm F1.4 DG HSM Art Sony E-Mount groothoeklens is erg snel en maakt deel uit van de Art-serie van Global Vision-lenzen van Sigma en combineert een geavanceerd optisch ontwerp met een robuuste fysieke constructie. Het lensontwerp bestaat uit 15 elementen in 11 groepen en omvat twee "F" Low Dispersion (FLD) elementen, vijf Special Low Dispersion (SLD) elementen en twee asferische elementen om chromatische en sferische aberraties significant te verminderen voor heldere, scherpe en gelijkmatig verlichte beelden. Een Super Multi-Layer coating is toegepast om oppervlaktereflecties, flare en ghosting te minimaliseren voor meer contrast en kleurechtheid. Dankzij de grote brandpuntsafstand en de consistente beeldkwaliteit is deze lens vooral geschikt voor toepassingen in landschaps-, interieur-, architectuur- en astrofotografie, terwijl het snelle maximale diafragma van f/1.4 ideaal is voor opnamen bij weinig licht.

Aanvullend op de optische prestaties is een even bedreven Hyper Sonic-motor, die snelle, soepele en vrijwel geluidloze autofocusprestaties biedt. Deze focusmotor maakt full-time handmatige scherpstelling op elk moment mogelijk door de focusring eenvoudig te draaien voor verfijnde handmatige bediening en scherpstelling zo dicht als 27,69 cm. De lenscilinder is vervaardigd met behulp van een thermisch stabiel composietmateriaal (TSC), dat het werken bij verschillende temperaturen ondersteunt, en de lensbevestiging is vervaardigd van messing voor duurzaamheid op lange termijn en montagenauwkeurigheid.

Specificaties

Specificaties

Lensvatting Sony E, Sony FE
Brandpuntbereik 20 mm
Diafragma (F-F) 1.4 - 16
Maximaal diafragma 1.4
Minimaal diafragma 16
Lensstrucuur (elementen/groepen) 15/11
Dichtsbijzijnde focus afstand 0.27 m
Aantal diafragma bladen 9
Automatisch scherpstellen Ja
Manuele focus Ja
Beeldstabilisatie Nee
Stof- en Spatwaterdicht Nee
Geschikt voor Full frame Ja
Filtermaat Geen
Kleur Zwart
Compatibele camera merken Sony
Gewicht 950 g
Merk Sigma

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren