Polar Pro Karma Ess. Filter 3-Pack for Hero 5 (ND8 /16 /32)+hardcase

Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 59,00

Het GoPro Karma 3-Pack van Polar Pro bevat 3 grijsfilters voor de GoPro Hero 5 action cam en de Karma drone: een ND8, ND 16 en ND32 filter. Deze 3 filters zijn bedoeld om overbelichting te voorkomen wanneer je filmt op heldere dagen en om te kunnen spelen met je framerate. De filters zijn extreem licht van gewicht, waardoor ze nauwelijks gewicht toevoegen aan je camera of drone. Ze zijn gemaakt van HD optisch glas voor kristalheldere beelden. De set wordt geleverd inclusief filter case voor extra bescherming wanneer je ze niet gebruikt.

ND8, ND16 en ND32 grijsfilter
De Karma set bestaat uit een ND8, ND16 en ND32 filter. Met deze grijsfilters kun je langere sluitertijden gebruiken zonder dat je beelden overbelicht raken. Het ND8 filter is ideaal voor gebruik op halfbewolkte dagen. Het ND16 filter is geschikt voor zonnige dagen. Het ND32 filter neemt zelfs 5 stops weg licht en is daarmee ideaal voor extreem heldere dagen. De filters zijn vooral geschikt voor luchtfotografie en zijn daarom onmisbaar wanneer je filmt of fotografeert met je Karma drone. Ieder filter is uitgerust met de Airframe constructie van Polar Pro, waardoor ze extreem licht van gewicht zijn zodat ze je drone of GoPro niet onnodig veel zwaarder maken. Met deze filters kun je video's en foto's maken van hoge kwaliteit!

Filters zijn perfecte GoPro accessoires
Kleurenfilters en polarisatiefilters zijn perfecte actioncam accessoires omdat ze net als bij normale fotocamera's noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen. Een polarisatiefilter gaat schittering tegen en dat is bij surfen of snowboarden zeer belangrijk. Kleurenfilters heffen de hoge verzadigingsgraad van bepaalde tinten in het beschikbare licht op, zoals een overmaat aan UV-licht in het hooggebergte, of juist de extreme blauwtinten die je onder water tegenkomt. Je schuift een Polar Pro correctiefilter heel eenvoudig op een Hero 4 of Hero 5 camera. Polar Pro filters zijn een must voor ieder action cam bezitter.

Innovatieve denkers van Polar Pro
Als je gaat duiken of snowboarden met je GoPro, zijn Polar Pro filters een logische keuze, want de bedrijfscultuur van Polar Pro is gebaseerd op jonge en innovatief denkende medewerkers, variërend van professionele snowboarders en surfers tot duikers en skydivers. Dit betekent dat praktijkervaring direct wordt omgezet in handige producten voor action cams. En dat is een enorm voordeel, want als je je zelfontwikkelde producten wilt gebruiken, wil je natuurlijk zeker weten dat ze goed zijn! Dat levert dus een hoogwaardige kwaliteit filters op.

Specificaties
Merk Polar Pro
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Polar Pro Karma Ess. Filter 3-Pack for Hero 5 (ND8 /16 /32)+hardcase
Uw waardering