Polar Pro DJI Universal (Katana) Harnas for Spark

Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
€ 26,99

Heb je al een PolarPro Katana voor DJI Mavic aangeschaft, maar wil je ook je DJI Spark drone kunnen gebruiken als handheld camera in de Katana? Dan heb je dit harnas nodig! Met dit harnas kan je namelijk je DJI Spark in de Katana voor DJI Mavic hangen. Handig om snel van camera te wisselen, zonder dat je hiervoor een nieuwe Katana nodig hebt. Het harnas is gemaakt van gasgevuld nylon, waardoor deze licht van gewicht is. Hij is voorzien van rubberen inserts, zodat het harnas je DJI Spark drone niet beschadigt.

Polar Pro Katana voor DJI Spark
Met de Katana van Polar Pro verander je jouw drone in een gewone, handheld camera. Met de hoge kwaliteit van de DJI camera's is het eigenlijk zonde om deze alleen te gebruiken voor luchtopnames. Ook voor beelden vanaf de grond voldoet de camera namelijk prima. Daarom heeft Polar Pro de Katana bedacht: een 'tray' om je DJI drone in te hangen, waarmee hij gemakkelijk vast te houden is om gewoon vanuit de hand of vanaf de grond te filmen. De Katana is uitgerust met een telefoon mount, die geschikt is voor alle telefoons, tot een grootte van de iPhone 7 Plus met hoes. Door je telefoon hierin te zetten, kun je deze als monitor gebruiken. Met de Katana blijven alle functionaliteiten van de DJI camera behouden, waardoor je een stabiel beeld krijgt door de krachtige gimbal van de drone. Zo kan je de DJI drone ook gebruiken in gebieden waar je niet kunt of mag vliegen. Ideaal voor de dronepiloot die aan de slag wil met het maken van films!

Polar Pro is gespecialiseerd in accessoires
Polar Pro is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in de productie van accessoires voor action camera's en drones, en dan met name filters. Het bedrijf is in 2011 gestart aan de Universiteit van Californië in Santa Barbara met de productie een klein polarisatiefilter. Met de invoering van de snap-on filterserie in 2012 werd het voor het eerst mogelijk om snel verwisselbare filters voor GoPro action cams te gebruiken. Sinds dat moment is Polar Pro uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve en geraffineerde GoPro accessoires. Ondertussen is ook het assortiment accessoires en filters voor drones zeer uitgebreid. Polar Pro levert accessoires voor onder andere DJI Phantom en Inspire en voor de 3RD Solo drones. De bedrijfscultuur van Polar Pro is gebaseerd op jonge en innovatief denkende medewerkers, variërend van professionele snowboarders en surfers tot duikers en skydivers. Hierdoor wordt de praktijk direct omgezet in handige producten voor GoPro action cams. Tegenwoordig is Polar Pro gevestigd in Newport Beach, Californië.

Specificaties
Merk Polar Pro
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Polar Pro DJI Universal (Katana) Harnas for Spark
Uw waardering