Panasonic LUMIX DMC-LX7 zwart

Niet meer leverbaar
SKU
DMC-LX7EG-K (SDS)
Speciale prijs € 347,00 Normale prijs € 529,00

De DMC-LX7 heeft een LEICA DC VARIO-SUMMILUX-lens. Deze lens biedt een uitstekende lichtsterkte van F1.4-F2.3 en een veelzijdig zoombereik van 24-90 mm (vergelijkbaar met een 35mm-camera). Deze bijzonder heldere lens laat een ongelooflijke hoeveelheid licht door. Hierdoor worden een prachtig kleurverloop en vloeiende onscherpte mogelijk gemaakt, waardoor beelden uitzonderlijk veel zeggingskracht krijgen. De Black Box Nano Surface Coating technologie van Panasonic minimaliseert lichtreflectie, die ghost (dubbelbeelden) en flare (lichtvlekken) veroorzaakt.

De DMC-LX7 is voorzien van een nieuwe 10,1-megapixel MOS-Sensor van 1/1,7 inch, die de S/R verhouding met 1,5 dB heeft verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, de DMC-LX5. Dit zorgt voor hoge resolutie beelden die verbluffend helder zijn. En dat niet alleen bij opnames met een hoge gevoeligheid, maar ook bij een lage ISO-waarde, waarbij een rijk kleurverloop wordt verkregen met een uitzonderlijk groot dynamische bereik, zelfs als het contrast erg groot is. De krachtige beeldprocessor Venus Engine biedt een geavanceerde signaalverwerking. Intelligent NR zorgt voor een hoge resolutie doordat het NR-proces dat op elk deel van het beeld wordt toegepast, wordt geoptimaliseerd. Multi-process NR detecteert in hoog tempo de helderheid van elk deel van een beeld en past in meerdere stappen een optimale ruisonderdrukking toe.

Om de grote hoeveelheid binnenvallend licht precies te kunnen regelen is de DMC-LX7 voorzien van een nieuwe diafragmaring, intern ND-filter, focusschakelaar en knop op de achterkant van de camera. Als het interne ND-filter wordt gebruikt, kan het diafragma worden vergroot, zodat er zelfs bij veel zonlicht buitenopnames kunnen worden gemaakt met zichtbaar onscherpe delen terwijl reflectiehalo's worden onderdrukt. Ook kunnen langere sluitertijden worden gebruikt om de beweging of het gespetter van water vast te leggen. De DMC-LX7 is voorzien van de functie Level Gauge waarmee de camera de horizontale/verticale beeldhoek detecteert met behulp van een acceleratiesensor. Dit helpt bij het horizontaal houden van de camera als er vanuit een hoog of laag standpunt opnames worden gemaakt.

Voor de DMC-LX7 is de populaire Creative Control-modus uitgebreid met 2 exclusieve filters. Naast Soft Focus*, Dynamic Monochrome, Impressive Art, One Point Color, Cross Process, Low Key, Toy Effect, Star Filter*, Expressive, Retro, High Key, Sepia, High Dynamic en Miniature Effect** biedt deze camera ook Radial Defocus en Smooth Defocus - een totaal van 16 filters. Radial Defocus creëert een straalsgewijze onscherpte vanaf de lichtbron en met Smooth Defocus worden onscherpe delen nog vloeiender weergegeven. Daarnaast legt de camera in de Time Lapse Shot-modus automatisch beelden vast zodra de starttijd, het interval en het aantal foto's dat moet worden gemaakt zijn ingesteld. De gebruiker hoeft niet bij de camera te blijven terwijl deze vanaf een vaste plaats beelden vastlegt van ontluikende bloemen, voortjagende wolken of wilde dieren buiten in de natuur.

De LUMIX DMC-LX7 is een geavanceerd toestel waarmee niet alleen prachtige foto's kunnen worden gemaakt, maar ook fantastische Full HD video-opnames. De DMC-LX7 kan hoge resolutie Full HD 1.920 x 1.080 50p video's in AVCHD Progressive (MPEG-4/H.264) formaat vastleggen. Het AVCHD Progressive formaat is in hoge mate compatibel met AV-apparatuur zoals HD TV's en Blu-ray Disc spelers. Daarnaast kunnen video's worden afgespeeld door simpelweg de SDXC/SDHC/SD-geheugenkaart in het apparaat te plaatsen of door een mini HDMI-kabel aan te sluiten. Met een speciale, afzonderlijke knop aan de bovenzijde kan de gebruiker onmiddellijk beginnen met het maken van video-opnames tijdens het fotograferen, zonder de instellingen aan te passen. De gebruiker heeft ook de optie video's op te nemen in MP4-formaat bij 25p, een formaat dat beter compatibel is met pc's.
Specificaties
Megapixels 12,7 MP
Maximale beeldresolutie 3648 x 2736 Pixels
Type beeldsensor MOS
Optische zoom 3,8x
Beeldstabilisatie Ja
35 mm cameralens equivalent 24 - 90 mm
Ondersteunde formaten JPEG / RAW
ISO gevoeligheid (min) 80
ISO gevoeligheid (max) 12800
Automatisch scherpstellen Ja
Manuele focus Ja
Ondersteunde beeldverhoudingen 1:1, 3:2, 4:3, 16:9
Compatibele geheugenkaarten SD, SDHC, SDXC
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 / 60p
Maximaal diafragma f/1.4
Diafragma (F-F) 1.4 - 2.3
Kleur Zwart
Gewicht 269 g
Merk Panasonic
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Panasonic LUMIX DMC-LX7 zwart
Uw waardering