Panasonic Leica DG Vario-Summilux 10-25mm f/1.7

De Panasonic Leica DG Vario-Summilux 10-25mm f/1.7 ASPH. is een zeer bijzondere lens waar je zelfs in de lastigste omstandigheden nog fantastisch mee uit de voeten kunt. Omgerekend naar kleinbeeld heb je een 20-50mm bereik, wat goed geschikt is voor reportages, landschappen, architectuur en aller...


Lees meer

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

€ 1.999,00
Panasonic

Productbeschrijving

Beschrijving

De Panasonic Leica DG Vario-Summilux 10-25mm f/1.7 ASPH. is een zeer bijzondere lens waar je zelfs in de lastigste omstandigheden nog fantastisch mee uit de voeten kunt. Omgerekend naar kleinbeeld heb je een 20-50mm bereik, wat goed geschikt is voor reportages, landschappen, architectuur en allerlei professionele opdrachten. Ook voor video is het een mooi bereik. Maar het meest bijzondere aan de lens is de 1.7 lichtsterkte over het gehele zoombereik. Daarmee kun je ook bij weinig licht nog op lage ISO-waarden werken en daarmee een hoge beeldkwaliteit behouden.

Leica DG Vario-Summilux

Dit objectief voldoet aan de strenge eisen van Leica en is geoptimaliseerd voor fotografie en videografie. Niet alleen de beeldkwaliteit, maar ook de bouwkwaliteit is van een bijzonder hoog niveau om de lens zo compromisloos mogelijk te maken.

Lens design

Dit objectief heeft 17 elementen in 12 groepen. Met drie aspherische lenzen, vier ED-lenzen (Extra-low Dispersion) wordt een zo hoog mogelijke beeldkwaliteit behaald. De lens is ook geoptimaliseerd voor het weergeven van extreem hoge resoluties, wat met de High Resolution Modes van Olympus- en Panasoniccamera's zeer welkom is.

Prestatie

De lens is uitgerust met een 240-fps high-speed sensor die de autofocus aanstuurt en zorgt voor niet alleen zeer snelle, maar ook zeer accurate scherpstelling. De lens is ook uitstekend geschikt voor video-opnames en kan stil scherpstellen. De diafragmaring is staploos en ook het manueel focussen kan zonder trillingen of geluid te produceren. Al met al is deze lens misschien wel de ultieme lens voor Micro Four Thirds.

Specificaties

Specificaties

Lensvatting Micro Four Thirds
Brandpuntbereik 10 - 25mm
Diafragma (F-F) 1.7
Maximaal diafragma 1.7
Minimaal diafragma 16
Lensstrucuur (elementen/groepen) 17(12)
Dichtsbijzijnde focus afstand 0.28m
Aantal diafragma bladen 9
Automatisch scherpstellen Ja
Manuele focus Ja
Beeldstabilisatie Nee
Stof- en Spatwaterdicht Ja
Geschikt voor Full frame Nee
Filtermaat 77 mm
Kleur Zwart
Compatibele camera merken Olympus, Panasonic
Gewicht 690 g
Merk Panasonic

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren