Olympus Experience E-M1 mark III | 29 februari 2020 | VOL

Highlights

 • Probeer de nieuwe E-M1 mark III uit en meer!
 • Vogelexcursie door de Millingerwaard o.l.v. Harvey van Diek
 • Lezing over natuurfotografie van Alexander Koenders
 • Exclusieve actie
Niet meer leverbaar
SKU
OLYEXP
€ 9,99

Het evenement zit vol. Het is dus niet langer mogelijk om je er voor in te schrijven


Op zaterdagmiddag 29 februari 2020 (12:30 - 17:00) organiseren Olympus en Foto Verweij de Olympus Experience in het Natuurgebied Millingerwaard. Natuurfotograaf Alexender Koenders vertelt alles over het Olympussysteem én over de nieuwe OM-D E-M1 mark III: een primeur! Onder begeleiding van de lokale vogelkenner Harvey van Diek gaan we vervolgens de natuur in om de apparatuur uit te testen. De gehele dag is uitstekend verzorgd en daarbij krijgen de deelnemers een speciale aanbieding op Olympusporudcten.


Olympus Experience

Olympussysteem
Het Olympus OM-D systeem is het meest mobiele camerasysteem van het moment met een toonaangevende beeldstabilisatie. Met de camera’s profiteer je van een hoge beeldkwaliteit, uitstekende bouwkwaliteit en ontzettend veel fotografische functies voor de meest uiteenlopende genres. Ook kunnen er prachtige video’s gemaakt worden met dit systeem. Dit alles is verpakt in compacte en lichte behuizingen: zo spaar je je rug en blijf je genieten van de mooiste hobby die er is!

Nieuw: E-M1 mark III
Op deze dag hebben we een primeur: we staan uitgebreid stil bij de nieuwe Olympus OM-D E-M1 mark III. We vertellen alles over de beeldkwaliteit, de stabilisatie, het autofocussysteem, de video-capabiliteiten, de weersbestendigheid en nog veel meer. Daarbij kan met de OM-D E-M1 mark III vanuit de hand High-Resolution foto’s maken van maar liefst 50 megapixels!

Nieuw: 12-45mm f/4.0 PRO
Olympus brengt ook een nieuw objectief uit: een zeer compacte, hoogwaardige standaardzoom. De lens is volledig spatwaterdicht, biedt een fantastische beeldkwaliteit en een interessant zoombereik van omgerekend 24-90mm.

Uitproberen
Wanneer we de natuur ingaan, kan allerlei apparatuur uitgeprobeerd worden. Natuurlijk zorgen we dat er exemplaren van de nieuwe E-M1 mark III zijn, maar denk ook aan andere modellen, verschillende objectieven en ook enkele verrekijkers.

Bijzondere ervaring in de natuur

We beginnen de middag op locatie bij de Waard van Kekerdom. Na ontvangst en een presentatie over Olympus, gaan we de natuur in. Dit doen we onder leiding van twee fervente natuurliefhebbers: Alexander Koenders en Harvey van Diek.

Alexander Koenders
Alexander Koenders is een wildlife fotograaf en Olympus Visionair die de wonderen van de dierenwereld wil delen via zijn foto’s. Hij maakt fantastische foto’s in alle uithoeken van de wereld, maar hij laat ook zien hoe mooi de natuur in eigen land kan zijn. Ga voor meer informatie naar alexanderkoenders.com.

Harvey van Diek
Harvey van Diek is een fervent vogelliefhebber. Hij telt broedvogels en watervogels, is reisleider voor Birding Breaks en fotografeert zelf ook heel graag. Harvey kent de omgeving als zijn broekzak en gaat samen met ons op zoek naar de meeste vogelsoorten in de Millingerwaard. Ook hoopt hij bevers, Koniks of Galloways te kunnen laten zien. En met een beetje geluk zelfs een ijsvogel.

Programma

 • 12:30 Ontvangst op locatie “De Waard van Kekerdom” met koffie en thee
 • 12:45 Presentatie over de Olympus OM-D E-M1 mark III
 • 13:30 Presentatie van Alexander Koenders over natuurfotografie
 • 14:15 Voorbereiding om naar buiten te gaan
 • 14:30 Excursie door de Millingerwaard om de Olympusproducten in de praktijk uit te proberen
 • 16:30 Terug bij locatie en evaluatie met een drankje en een hapje
 • 17:00 Einde

Locatie
De Waard van Kekerdom (Weverstraat 94 in Kekerdom) is binnen 20 minuten bereiken vanaf Nijmegen met de auto. Buslijn 80 komt tot op loopafstand van de locatie en met de fiets is het minder dan drie kwartier vanaf Nijmegen. Houd rekening met het kiezen van kleding voor de dag, afhankelijk van het weerbericht.

Kosten
Dit evenement bieden wij voor een zeer lage prijs van slechts €9.99 aan! De enige overige kosten zijn €3.00 parkeerkosten (contant en gepast betalen). Ook geven wij alle deelnemers een SD-kaart, zodat ze alle foto's die ze die dag maken ook mee naar huis kunnen nemen.

Vol = vol
Omdat we iedereen de juiste aandacht willen geven, is het aantal deelnemers beperkt. Schrijf dus snel in, want vol is vol.


Actie

Exclusieve kortingsactie voor deelnemers aan dit evenement: tijdens het evenement maken we een speciale aanbieding bekend op producten van Olympus. Deze aanbieding zal enkele weken geldig zijn en is exclusief beschikbaar voor bezoekers van het evenement.

Specificaties
Merk Olympus
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olympus Experience E-M1 mark III | 29 februari 2020 | VOL
Uw waardering