Nikon Nikkor Z 24-70mm F2.8 S Pre-Order

LET OP! Dit is een pre-order. Zodra het objectief bij ons binnenkomt, lopen wij als eerste de pre-order lijst af. U betaalt nu 100 euro, het resterende bedrag van €2399,- rekent u af zodra het objectief bij ons voorradig is.


Schitterende beelden. Fascinerende verhalen.
Let op het verhaal met het ...


Lees meer

Beschikbaarheid: Pre-Order

€ 100,00
Nikon

Productbeschrijving

Beschrijving

LET OP! Dit is een pre-order. Zodra het objectief bij ons binnenkomt, lopen wij als eerste de pre-order lijst af. U betaalt nu 100 euro, het resterende bedrag van €2399,- rekent u af zodra het objectief bij ons voorradig is.

Schitterende beelden. Fascinerende verhalen.
Let op het verhaal met het professionele standaardzoomobjectief dat zich aan u aanpast. Dit 24–70mm f/2.8-objectief onthult nóg meer fijne details en biedt prestaties bij close-ups die bij een objectief met dit brandpuntsafstandsbereik nog nooit zijn vertoond. U kunt opnameparameters rechtstreeks vanaf het objectief regelen. En de robuuste constructie is altijd klaar voor elke locatie.

Echte diepte
De grote Z-vatting en het f/2.8-diafragma over het hele bereik is voorzien van negen afgeronde lamellen wat zorgt voor uitzonderlijke prestaties bij elk soort licht. U krijgt prachtige stereffecten. En een natuurlijk uitziende bokeh met vloeiende gradaties naar de randen van het beeld.

Ongelooflijk dichtbij
De scherpte is uitstekend en uitzonderlijk op korte afstand. Met een kortste scherpstelafstand van slechts 0,38 m over het gehele zoombereik kunt u zelf het beeld bepalen, van close-up tot oneindig.

Nooit meer lichtvlekken
Zelfs lichtpunten worden dankzij een ontwerp met 17 elementen in 15 groepen in prachtige details weergegeven. ARNEO Coat en Nano Crystal Coat gaan beeldschaduwen en lichtvlekken tegen die worden veroorzaakt door licht dat vanuit meerdere richtingen komt.

Meer licht. Meer vrijheid.
Reportage. Huwelijken. Commercieel. Wat u ook fotografeert, elk deel van een onderwerp wordt met levensechte helderheid weergegeven. Zelfs sterren en straatverlichting worden gereproduceerd als fijne ronde punten. En als het verhaal om video vraagt, krijgt u vanuit het objectief de nauwkeurige controle over de scherptediepte.

Eén objectief. Bijna elke locatie.
Dit objectief is volledig weerbestendig en klaar om het dagelijkse professionele gebruik te kunnen doorstaan. De fluorcoat stoot water, stof en vuil af zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.

Instinctief
De zoom- en scherpstelringen passen zich met precies het juiste draaipunt aan. De instelring kan voor geluidloze diafragmaregeling of belichtingscorrectie worden gebruikt.

Aanpasbaar
Van AF-vergrendeling tot lichtmeting, bracketing en meer. U kunt maar liefst 21 verschillende functies aan de Fn-knop van het objectief toewijzen.

Gefocust
Met een OLED-informatiescherm kunt u snel het diafragma, de scherpstelafstand, de exacte brandpuntsafstand en de scherptediepte direct op het objectief controleren.

Meegeleverde accessoires
  • Objectieftas CL-C2
  • Zonnekap HB-87
  • Objectiefdop LC-82B
  • Achterlensdop LF-N1

Specificaties

Specificaties

Lensvatting Nikon Z
Brandpuntbereik 24 - 70 mm
Diafragma (F-F) 2.8
Maximaal diafragma 2.8
Minimaal diafragma 22
Lensstrucuur (elementen/groepen) 17/15
Dichtsbijzijnde focus afstand 0.38m
Aantal diafragma bladen 9
Automatisch scherpstellen Ja
Manuele focus Ja
Beeldstabilisatie Ja
Stof- en Spatwaterdicht Ja
Geschikt voor Full frame Ja
Filtermaat 82 mm
Kleur Zwart
Compatibele camera merken Nikon
Gewicht 805g
Merk Nikon

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren