Nikon AF S 80-400mm f/4.5 5.6G VR Occasion 344

Kenmerken

  • In zeer goede staat
  • 1 jaar FotoVerweij Garantie
Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
€ 1.249,00

Over dit product:
Krachtig telezoomobjectief voor gebruik met FX-formaat spiegelreflexcamera's. FX-formaat telezoomobjectief met een zoombereik van 80-400 mm (120-600 mm bij gebruik met een DX-formaat spiegelreflexcamera van Nikon). Met een groot zoombereik van 80-400 mm en een voortreffelijk optisch ontwerp is dit objectief geschikt voor uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld wilde dieren, landschappen en sport. 

Dankzij Nikon's vibratiereductiesysteem kunt u sluitertijden gebruiken die tot vier stops langer zijn, maar toch stabiele beelden op elke brandpuntsafstand vastleggen wanneer u opnamen uit de hand maakt. Superb optical performance: vier elementen van ED-glas (extra lage dispersie) en één element van Super ED-glas corrigeren chromatische aberratie en optische kleurdefecten die bij langere brandpuntsafstanden kunnen voorkomen. Nano Crystal Coat vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken aanzienlijk, zelfs bij tegenlicht. Vibratiereductiesysteem (VR) met een normale, een actieve en een statiefstand. Vermindert cameratrilling, waardoor u opnamen kunt maken met sluitertijden die tot vier stops langer zijn.

Silent Wave Motor (SWM) zorgt voor een snelle, stille en nauwkeurige autofocus.Drie scherpstelstanden: A/M (autofocus met handinstelling en AF-prioriteit), M/A (autofocus met handcorrectie, prioriteit voor handmatig) en M (handmatige scherpstelling). AF met teleconverter: AF werkt zelfs als een 1,4x  teleconverter aan een f/8-compatibele camera is bevestigd. Scherpstelbeperkingsschakelaar: met FULL en ∞-6 m kunt u de scherpsteltijd verminderen wanneer u binnen een bepaalde afstand opneemt.


Over deze occasion:
Dit product verkeert in zeer goede staat en werkt volledig naar behoren. Er is stof aanwezig in de lens, echter beïnvloedt dit niet de werkzaamheid van de lens.


Dit product wordt geleverd met:

  • Lensdoppen
  • Zonnekap
  • GEEN lens kraag

Over Foto Verweij Occasions:
Al onze tweedehands producten worden grondig door ons nagekeken en getest. Daardoor kunnen wij u verzekeren van een goed product dat volledig zal werken, inclusief garantie.

Specificaties
Staat occasion Zeer goed
Lensvatting Nikon F
Geschikt voor Full frame, APS-C
Type lens Zoom
Brandpuntbereik 80 - 400 mm
Diafragma (F-F) 4.5 - 5.6
Maximaal diafragma (f/) 4.5
Minimaal diafragma (f/) 40
Lensstructuur (elementen/groepen) 20/12
Dichtsbijzijnde focus afstand 1.75 m
Aantal diafragma bladen 9
Automatisch scherpstellen Ja
Scherpstelling Automatisch & handmatig
Manuele focus Ja
Beeldstabilisatie Ja
Stof- en Spatwaterdicht Ja
Geschikt voor full frame Ja
Filtermaat 77 mm
Kleur Zwart
Geschikt voor merk Nikon
Gewicht 1570 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nikon AF S 80-400mm f/4.5 5.6G VR Occasion 344
Uw waardering