Nikon 1 Nikkor 10-100mm F4.0-5.6 VR (wit)

Het objectief 1 NIKKOR VR 10–100mm is voldoende veelzijdig en draagbaar om overal mee naar toe te nemen en kan alles met gemak aan, van close-up portretten tot sportacties op verre afstand.

Dit krachtige zoomobjectief heeft een brandpuntsbereik van 10–100 mm en een maximaal diafragma van f/4.0–5.6...


Lees meer

Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

€ 469,00
Nikon

Productbeschrijving

Beschrijving

Het objectief 1 NIKKOR VR 10–100mm is voldoende veelzijdig en draagbaar om overal mee naar toe te nemen en kan alles met gemak aan, van close-up portretten tot sportacties op verre afstand.

Dit krachtige zoomobjectief heeft een brandpuntsbereik van 10–100 mm en een maximaal diafragma van f/4.0–5.6 plus een functie voor vibratiereductie die waarborgt dat foto´s scherp blijven en films altijd stabiel zijn.

Met zijn stijlvolle, compacte ontwerp en hoogwaardige metallic buitenkant is dit een onontbeerlijk allround objectief dat u altijd met plezier zult gebruiken.

Compact, krachtig CX-formaat zoomobjectief: met een brandpuntsbereik van 10 tot 100 mm (kleinbeeldequivalent 27-270 mm).

Beeldstabilisatiesysteem met vibratiereductie biedt meer flexibiliteit bij het maken van opnamen uit de hand, doordat het systeem onscherpe beelden corrigeert en scherpe foto's en stabiele films produceert.

Optiek geoptimaliseerd voor 1-vatting voor Nikon 1 biedt scherpte van rand tot rand. De asferische lenselementen en de elementen van ED-glas staan garant voor een zeer hoge resolutie en een uitstekend contrast.

Intrekbaar objectiefmechanisme het objectief kan worden ingetrokken wanneer de camera niet in gebruik is, zodat deze uitstekend draagbaar is.

Vloeiend diafragmamechanisme U kunt gemakkelijk schakelen tussen een scherpe en een zachte achtergrond, zodat het onderwerp beter afsteekt, zelfs wanneer u een film opneemt.

Stijlvol, compact ontwerp met een hoogwaardige metallic buitenkant voor een stijlvol tintje.

Voorste en achterste objectiefdop meegeleverd.

Zonnekap met bajonetvatting: de optionele HB-N106 beperkt de hoeveelheid binnenvallend licht en vermindert lichtvlekken voor contrastrijke beelden met een betere kleurverzadiging.

Specificaties

Specificaties

Lensvatting Nikon 1
Brandpuntbereik 10 - 100 mm
35 mm cameralens equivalent 27 - 270 mm
Diafragma (F-F) 4.0 - 5.6
Maximaal diafragma 4.0
Minimaal diafragma 16
Lensstrucuur (elementen/groepen) 19/12
Dichtsbijzijnde focus afstand 0.35 m
Aantal diafragma bladen 7
Automatisch scherpstellen Ja
Manuele focus Ja
Beeldstabilisatie Ja
Stof- en Spatwaterdicht N/B
Geschikt voor Full frame N/B
Filtermaat 55 mm
Kleur Wit
Compatibele camera merken Nikon
Gewicht 298 g
Merk Nikon

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren