Workshop nachtfotografie
Wilt u prachtige nachtfoto’s leren maken? Foto Verweij en Olympus nodigen u uit voor een leerzame workshop onder leiding van Gerrit de Groot (http://www.coolclick.nl/avond-fotografie)
Tijdens de workshop leert u zelfstandig mooie nachtfoto’s maken en wordt u begeleid met tips en trucs van onze experts.
U kunt met ieder merk camera deelnemen of een camera lenen van Olympus. Olympus camera’s hebben unieke functies om nachtfoto’s nog beter te maken, bijvoorbeeld Live Composite. We gaan aan de slag met lange sluitertijden en statieven.


Programma
19:15 – 19:30: Inloop met koffie/thee en iets lekkers
19:30 – 19:50: Uitleg cameratechniek door Olympus
19:50 – 20:30: Nachtfotografie: Hoe ga je te werk?
20:30 – 22:30: Buiten aan de slag onder begeleiding van Gerrit de Groot en vertegenwoordiging van Olympus en Foto Verweij

Inschrijven
Aanmelden kan in de winkel of via de website. Na betaling is uw aanmelding definitief.
Bij de inschrijving geeft u aan of u met een eigen camera wil fotograferen of gebruik wil maken van de service om een Olympus camera te lenen. Heeft u geen statief of wilt u graag een ander statief uitproberen? Geef het aan bij uw aanmelding en wij zorgen ervoor.
Wij raden aan om tijdens deze workshop een Olympus camera te gebruiken, omdat we ook ingaan op specifieke Olympus handigheden bij nachtfotografie.
U mag uiteraard ook uw eigen camera gebruiken, informeer bij twijfel bij Foto Verweij of uw camera geschikt is om te gebruiken voor deze workshop.

De workshop kost €59,-. Alles is inclusief en wordt geregeld; koffie, lekkers, een leencamera, een leenstatief en tot slot ontvangt u een goodiebag met ruim €50 euro aan handige spullen.

Locatie en tijdstip
Vrijdagavond 16 maart 2018 van 19:30u - 22:30u
Locatie: Nijmegen Centrum.
De startlocatie voor het theoriegedeelte wordt nader bekend gemaakt.

In het geval van zeer slecht weer zal de cursus verzet worden.