Nederpix Natuurfotografie voor uilskuikens

Webshop: Niet van toepassing
Winkel: Niet van toepassing
€ 12,95

Fotograferen kan iedereen: richten, de ontspanknop indrukken en klaar ben je. Waarom dan dit boekje over fotografie? Zo ingewikkeld is het toch niet? Maar misschien herken je wel dat de werkelijkheid zoveel indrukwekkender was dan je foto's... en hoe vervelend is het steeds te moeten zeggen dat het in het echt veel mooier was?

FOTO'S MAKEN OF NEMEN
Veel mensen némen foto's, dat wil zeggen dat ze op de automatische stand fotograferen, afdrukken zoals ze daar op dat moment staan om verder te gaan naar de volgende bezienswaardigheid.

Je kunt ook foto's máken, dat wil zeggen dat jij als fotograaf de regisseur bent en niet de camera de baas is. Dit kun je doen door zelf de camera in te stellen, maar ook door iets meer tijd te nemen, na te denken wat de essentie is van wat je ziet en welke foto daarbij hoort. Je zult zien dat de foto's die je maakt enorm zullen verbeteren.

INHOUD
Dit boekje beschrijft hoe je niet langer op de automatische stand fotografeert en hoe je scherpe en goed belichte foto's maakt, ook met een smartphone. Vervolgens komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals landschapsfotografie, macrofotografie en telefotografie. Bij elk van deze onderwerpen worden praktische tips en adviezen gegeven.

De laatste twee hoofdstukken gaan over compositie en nabewerking, onderwerpen waar ook veel winst is te halen.

We wensen je toe dat dit boek je zal inspireren en toerusten om de natuur op een ultieme manier vast te leggen, zodat jijzelf en anderen geraakt worden door de schoonheid ervan.

INHOUDSOPGAVE

1. Apparatuur
2. Camera instellingen
3. Belichting en scherpstelling
4. Compositie en nabewerking
5. Smartphone fotografie
6. Macrofotografie
7. Telefotografie
8. Landschapsfotografie
9. Filtergebruik

Specificaties
Merk Nederpix
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nederpix Natuurfotografie voor uilskuikens
Uw waardering