Lomo Belair X 6-12 City Slicker

Wij hebben een hele nieuwe, gedurfde middenformaat camera ontwikkeld. Niet alleen heeft deze camera een superieure lens, maar nog veel meer spannende nieuwe ontwikkelingen die echt alles uit het geweldige middenformaat halen.


Het is geen geheim dat we bij Lomography dol zijn op middenformaat. To...


Lees meer

Beschikbaarheid: Uitverkocht

€ 249,00
Lomo

Productbeschrijving

Beschrijving

Wij hebben een hele nieuwe, gedurfde middenformaat camera ontwikkeld. Niet alleen heeft deze camera een superieure lens, maar nog veel meer spannende nieuwe ontwikkelingen die echt alles uit het geweldige middenformaat halen.

Het is geen geheim dat we bij Lomography dol zijn op middenformaat. Toen de astronauten van NASA voor het eerst de ruimte in gingen, namen ze een middenformaat camera mee. Ook onze geliefde Diana F+ is een middenformaat camera. En nu is het tijd voor jullie lomografen om nieuwe middenformaat grenzen op te zoeken en te overschrijden! Jij kan een van de gelukkigen zijn om aan boord te stappen van de eerste reis, door de camera vandaag voor te bestellen.

Belangrijkste camera functies
Een compleet nieuwe en originele middenformaat camera met auto-exposure functie.

Schiet adembenemende 6x12 panorama, 6x6 vierkant en 6x9 formaat foto’s.
Verwisselbare lenzen voor maximale flexibiliteit en experimenten.
Hoogwaardige kwaliteit lenzen, speciaal ontworpen door een team optische experts. Let op: de Belair X 6-12 Globetrotter wordt geleverd met een 90mm én 58mm lens.
Hot-shoe aansluiting voor externe flitser.
Bulb modus voor die mooie lange belichtingen en MX knop voor te gekke doubles!
ISO bereik: 50-1600.
Zone focus met 4 opties: 1m, 1.5m, 3m en oneindig.

Een betaalbare automatische 120 panorama camera
In navolging van zijn achterneefje, de LOMO LC-A+, heeft de Belair X 6-12 een elektronische auto-exposure waarmee je supersimpel een perfect belicht kiekje kunt schieten: je hoeft alleen maar de sluiter in te drukken. En dat allemaal met 120 film! Met het grote 6x12 formaat kan je een enorm veel vastleggen en heb je genoeg ruimte voor adembenemende foto’s, of het nu landschappen, portretten of andere zaken zijn. De Belair X 6-12 kan ook vierkante 6x6 en standaard 6x9 foto’s maken. Dus welk formaat je ook kiest – de Belair X 6-12 is er klaar voor!

Schiet overal en altijd middenformaat foto’s
Een middenformaat camera hoeft helemaal niet de afmetingen van een kleine auto te hebben. Fotografen zijn altijd onderweg, dus daarom hebben we van de Belair X 6-12 een klassieke vouwcamera gemaakt! Zo kun je je camera makkelijk opvouwen en is hij klein genoeg om makkelijk mee te nemen.

Een wereld van mogelijkheden: verwisselbare lenzen
Samen met een team optische experts hebben onze cameramakers een 90mm plastic standaard lens en een 58mm groothoeklens ontwikkeld. Elke lens levert kwalitatief hoogstaande kiekjes met die lomografische charme waar we allemaal zo dol op zijn. Bovendien zijn de lenzen verwisselbaar en zijn we al druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe, nog spannendere lenzen!

Specificaties

Specificaties

Merk Lomo

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren