Leica M4 Zilver + 50mm f/2.0 Summicron Rigid Zilver Occasion M830

Kenmerken

  • In goede en werkende staat
  • 6 maanden FotoVerweij Garantie
Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
Speciale prijs  1.999,00 Normale prijs  2.099,00

Over dit product:
De Leica M4 werd geïntroduceerd in 1967. De Leica M4 wordt door veel fotografen en verzamelaars beschouwd als het epische model van de Leica meetzoekercamera's. De reden hiervoor is de zoekeroptiek en de superieure mechanische kwaliteit, niet overtuigend geëvenaard in latere modellen.

De Leica 50mm f/2.0 Summicron Rigid Zilver biedt ongeëvenaarde scherpte en contrast, met een vaste brandpuntsafstand van 50mm en een diafragma van f/2.0. Deze lens is ideaal voor portretfotografie en straatfotografie, waarbij je elk detail wilt vastleggen en scherpe beelden wilt creëren.

Film (35mm) apart verkrijgbaar.


Staat van dit product:
Dit product bevindt zich in goede staat en werkt volledig naar behoren. Er bevinden zich enkele lichte gebruikerssporen op deze camera en aan de binnenkant wat sporen van schimmels. Dit zorgt echter niet voor hinder tijdens het fotograferen. De vorige eigenaar was een in Gelderland beroemde reportage- en straatfotograaf!


Dit product wordt geleverd met:

  • Body dop
  • Handleiding
  • Originele verpakking
  • Draagriem

Over FotoVerweij Occasions:
Al onze tweedehands producten worden grondig door ons nagekeken en getest. Daardoor kunnen wij u verzekeren van een goed product dat volledig zal werken, inclusief garantie.

Specificaties
Staat occasion Goed
Merk Leica
Filmformaat Kleinbeeld (35mm)
Maximale sluitertijd 1000
Interne flitser Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Leica M4 Zilver + 50mm f/2.0 Summicron Rigid Zilver Occasion M830
Uw waardering