Joby UltraFit Sling Strap for Men XXL Charcoal

Op voorraad
SKU
JB01281-0WW
€ 39,00

De Joby UltraFit Sling Strap XXL camerariem voor heren is een zeer speciale camerariem. Dat is logisch, want het is een Joby product. Met de UltraFit Sling Strap XXL verbreedt Joby, bekend van de populaire flexibele GorillaPods, haar assortiment met essentiële camera-accessoires voor fotografen onderweg. In tegenstelling tot de meeste andere sling straps op de markt, koppel je bij de Joby UltraFit Sling Strap je camera niet met een karabiner aan de riem, maar bevestig je de riem zelf direct aan de statiefschroef.

Direct koppelen aan de camera
De Joby UltraFit Sling Strap is gemaakt met de volgende pijlers in gedachten: draagcomfort, snelheid en compactheid. Het meerlaagse draagstuk van de UltraFit Sling Strap XXL verdeelt het gewicht van de camera optimaal over nek en schouders en voorkomt zo pijnlijke nekspieren. De lengte van de XXL-riem is bovendien langer dan gewoonlijk, waardoor lange fotografen toch comfortabel hun camera kunnen dragen. De UltraFit Sling Strap bevestig je direct aan de camera. Niet met een lompe (en kwetsbare!) karabiner maar met een schroef, net zoals een snelkoppelingsplaatje van een statief. De bevestiging kan 360° draaien waardoor je camera altijd in de correcte positie hangt, of dat nou aan je linkerzijde of aan je rechterzijde is. Eventueel kun je een Joby UltraPlate snelkoppelingsplaatje tussen de strap en de camera bevestigen voor extra gebruiksgemak met een statief.

Uniek Joby SpeedCinch systeem
Het bijzondere Joby SpeedCinch systeem zorgt ervoor dat de camera stevig tegen je lichaam hangt als je hem niet gebruikt maar dat je hem toch razendsnel kunt grijpen als er actie vereist is. Daarbij schuift de camera langs de variabele lus in de Sling Strap omhoog. De lengte van die lus is af te stellen om de camera veilig tegen je aan te houden, maar zodra je de camera pakt, schuift de lus soepel en snel door het oog van de Sling Strap en wordt tweemaal zo lang. Hierdoor heb je altijd volledige bewegingsvrijheid bij het fotograferen. Na het fotograferen trek je de lus aan en hangt de camera weer veilig op zijn plaats. Vervolgens vergrendel je de strap in die positie om te voorkomen dat grijpgrage vingers een ruk aan de camera geven.

Hoge kwaliteit materialen
De Joby UltraFit Sling Strap XXL is gemaakt van hoogwaardig en oersterk nylon. De camerabevestiging en alle draagogen en beugels zijn gemaakt van roestvrij staal en met glasvezel verstevigd kunststof. Dit is uiterst sterk materiaal dat een dslr met telezoom probleemloos kan dragen. En om helemaal zeker te zijn dat er niets fout gaat, kun je de oersterke dyneema zekeringskabel aan de riemlus van je camera bevestigen en met een karabiner aan de Sling Strap. Op die manier zeker je de camera nog eens extra tegen vallen en diefstal.

Innovatieve Ultra Fit Sling Strap
Joby staat bekend om haar innovatieve producten. De Gorillapod is het bekendste voorbeeld van een Joby-product waar design en functionaliteit elkaar ontmoeten, maar ook waar het de UltraFit straps betreft gaat Joby net even verder. Deze camerariemen zijn ontworpen voor een perfecte pasvorm, ze heten niet voor niets UltraFit. Ze zijn bedoeld voor compacte systeemcamera’s en compacte dslr-camera’s en geschikt voor alle bekende merken camera's zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus, Panasonic en Fuji.

Specificaties
Merk Joby
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joby UltraFit Sling Strap for Men XXL Charcoal
Uw waardering