Het Grote Baby- en Kleuterboek

Webshop: Niet van toepassing
Winkel: Niet van toepassing
€ 19,95

Wanneer een baby geboren is, verbazen we ons steeds weer over alle dingen, die juist dit kindje zo bijzonder maken! Vanaf het eerste moment kun je alles in dit babyboek vastleggen. Er is veel ruimte om te schrijven, om de mooiste foto’s in te plakken en er staan leuke gedichtjes in. Op maar liefst 60 pagina’s  worden de eerste zeven jaren in dit babyboek een schat aan herinneringen voor later. Leuk voor je eigen kindje of om als kraam cadeau te geven. Elke illustratie is met inkt en aquarelle gemaakt. Een echt handwerk dus!

De kaft is stevig en tegelijk prettig flexibel en is gemaakt van 250 grams eenzijdig gestreken Ensocoat, genaaid en voorzien van all-over glans laminaat. Wij maken gebruik van FSC gecertificeerd papier. (Keurmerk voor verantwoord bosbeheer)

De Timmetje Muis boeken en het Babyboek zijn boeken met een doel. Dit betekent dat een deel van de opbrengst naar het Timmetje Muis Educatief Project gaat, dat gratis schoolmaterialen ter beschikking stelt in Oost-Roemenië. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.timmetjemuis.nl

Specificaties
Merk Charmant Art
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Het Grote Baby- en Kleuterboek
Uw waardering