Godox Flitsparaplu 84cm, goud/zwart

Kenmerken

  • Flitsparaplu voor studiofotografie
  • Diameter van 84 cm
  • Warme gloed door gouden folie
Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 9,95

Godox Flitsparaplu 84cm, goud/zwart
Deze Godox flitsparaplu is goudkleurig aan de binnenkant en zwart aan de buitenkant. De paraplu heeft een doorsnede van 84cm. De goudkleurige binnenkant van de paraplu weerkaatst een "warm" licht.


Goud/zwarte flitsparaplu
Een goud/zwarte flitsparaplu (ook wel reflectieparaplu genoemd) gebruik je bij studiofotografie. Je zet je flitser omgekeerd neer ten opzichte van je onderwerp. De flits wordt in de zilveren binnenkant van de paraplu gereflecteerd en hierdoor krijg je een zachtere lichtbron. Een reflectieparaplu verliest minder licht dan een doorschijnende paraplu en je kunt het licht meer sturen. Het nadeel is dat je de lichtbron minder dicht tegen je onderwerp aan kunt plaatsen, omdat de flitslamp er nog tussenzit. En hoe dichter je de paraplu bij je onderwerp houdt, hoe zachter het licht. Met een doorschijnende paraplu kun je je licht dus nog net een tik zachter krijgen, maar met de reflectieparaplu heb je meer controle over je licht.
Het voordeel van de gouden folie is dat het licht dat je reflecteert een warme gloed krijgt: het is net alsof je tijdens het gouden uur aan het fotograferen bent!

Specificaties
Merk Godox
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Godox Flitsparaplu 84cm, goud/zwart
Uw waardering