Fujifilm X-T1 Body

Niet meer leverbaar
SKU
16421490
€ 1.049,00

De realtime-zoeker, een heuse revolutie
De OLED-zoeker van de X-T1, met een resolutie van 2,36 miljoen beeldpunten, staat garant voor een totaalbeleving

NIEUW "Multi Mode-zoeker"
0,77 x, 's werelds hoogste* vergrotingsratio voor een zoeker

Met zijn haarscherpe OLED-display met 2,36 miljoen beeldpunten, 's werelds hoogste vergrotingsratio van 0,77 x* en een beeldhoek van 31°, zorgt de realtime-zoeker op de FUJIFILM X-T1 voor een perfect getrouwe weergave van je onderwerp en word je helemaal ondergedompeld in een ongeziene fotografiebeleving.
De snelste** display ter wereld

De vertragingstijd van de display klokt af op een indrukwekkende 0,005 seconden, een tiende van de waarden die we bij conventionele camera's zien. Zo zie je meteen alle veranderingen in je compositie en bewaar je een nauw contact met al wat je fotografeert.

Gloednieuwe grafische gebruikersinterface
De gloednieuwe grafische gebruikersinterface van de zoeker verzekert een verfrissende opnamebeleving, met duidelijke details en een comfortabel en snel overzicht van alle instellingen.

De "FULL"-modus benut ten volle de hoge vergrotingsratio van de zoeker van de FUJIFIILM X-T1, voor een ongeëvenaard zicht op de scène. De "NORMAL"-modus biedt je een optimaal beeld en een perfect overzicht van de opname-instellingen, de "DUAL"-functie combineert manueel scherpstellen met een handig split screen.

In "NORMAL"- en "FULL"-stand draait het beeld automatisch wanneer je de camera verticaal houdt.

Grote 3.0-inch LCD-display met 1,04 miljoen beeldpunten

De opname-informatie en het beeld worden mooi helder getoond, zelfs donkere scènes zijn heel duidelijk. Het gebruik van gehard glas maakt het scherm steviger en beter bestand tegen krassen.

Weergave van opnamegegevens

Deze modus toont numerieke waarden en icoontjes in een groot en duidelijk formaat, voor een snel overzicht van alle camera-instellingen. Zo ben je op elk moment comfortabel en stressloos op de hoogte van alle opname-informatie, zodat je je kan concentreren op wat er echt toe doet: een perfecte kadrering met de zoeker.

Ultramoderne X Trans II sensor en EXR II processor

De nieuwe X-Trans™-sensor beschikt over ingebouwde fasedetectie-AF, voor een onklopbare responstijd van slechts 0,08 seconden

Haarscherpe details.

Dankzij de X-Trans CMOS II sensorarchitectuur, die een optische laagdoorlaatfilter volledig overbodig maakt en is uitgerust met de originele FUJIFILM-kleurfilterreeks, legt de FUJIFILM X-T1 scènes vast met een resolutie en helderheid die kunnen tippen aan die van een grotere sensor.

De X-Trans CMOS II sensor bevat een originele kleurenfilterreeks met een hoogwillekeurig patroon, zo heb je geen optische laagdoorlaatfilter (OLPF) meer nodig. Deze filters worden gebruikt in conventionele systemen om te vermijden dat er moiré ontstaat, ten koste van de resolutie. De X-Trans CMOS II sensorreeks laat de sensor ongefilterd licht van de lens opvangen, voor een ongeëvenaard resolutieniveau.

Specificaties
Megapixels 16,3 MP
Sensor formaat APS-C
Type beeldsensor CMOS II
Beeldstabilisatie Objectief
Lensvatting Fujifilm X
Ondersteunde beeldverhoudingen 1:1, 3:2, 16:9
Maximale beeldresolutie 4896 x 3264 Pixels
Ondersteunde formaten JPEG / RAW
ISO gevoeligheid (min) 100
ISO gevoeligheid (max) 51200
Compatibele geheugenkaarten SD, SDHC, SDXC
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 Pixels
Viewfinder Elektronisch
Touchscreen Nee
Accu NP-W126
Stof- en Spatwaterdicht Nee
Kleur Zwart
Gewicht 440 g
Merk Fujifilm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fujifilm X-T1 Body
Uw waardering