Fujifilm Instax SQUARE SQ 10 WW incl. accu

Express je creativiteit in het moment, met prachtige directe afdrukken uit de nieuwe Hybrid Instax SQUARE SQ10. Met deze camera kunt u die 'once in a lifetime' herinneringen en momenten mooi in een stijlvol vierkant formaat vastleggen. En omdat het een hybride is, krijg je het beste van beide wer...


Lees meer

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

€ 268,00
Fujifilm

Productbeschrijving

Beschrijving

Express je creativiteit in het moment, met prachtige directe afdrukken uit de nieuwe Hybrid Instax SQUARE SQ10. Met deze camera kunt u die 'once in a lifetime' herinneringen en momenten mooi in een stijlvol vierkant formaat vastleggen. En omdat het een hybride is, krijg je het beste van beide werelden - de controle en de samenstelling van een digitale camera, met het tastbare plezier van een echte fotoprint. Wat ga je als eerste vastleggen?

SQUARE FORMAT
Vierkante foto's genieten van retro look en de perfectie van 1:1 aspect dat verfijning aan elke foto geeft, ongeacht de samenstelling. Geniet van een breder aanbod aan toepassingen en vormen van expressie.

  • Foto's die u hebt genomen kunnen op elk gewenst moment worden afgedrukt, zo vaak als u wilt!
  • Bewaar uw foto's in het interne geheugen of opslagmedium zodat u ze kunt bekijken wanneer u dat wilt, en druk dan uw favorieten af. 
  • Veel mogelijkheden met beeldeffecten (filters, vignetten, helderheidsinstelling) voor of na het afdrukken. 
  • Wordt geleverd met een TFT kleuren LCD-scherm, zodat u bewerkingen kunt bewerken en verwerken om alleen de gewenste look te creëren.
  • Met het split display kunt u afbeeldingen bekijken en afdrukken zoals op het scherm getoond. U kunt ook andere afbeeldingen opslaan op opslagmedia (microSD-kaart), bewerken en afdrukken vanaf de Fujifilm SQ10. 
  • Naast herdrukken kunt u afbeeldingen vinden uit de afdrukgeschiedenis en opnieuw afdrukken

Specificaties

Specificaties

Megapixels N/B
Beeldstabilisator N/B
Compatibele geheugenkaarten N/B
Merk Fujifilm

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren