Feiyu Tech G6 Waterproof Gimbal voor GoPro Hero 5/6 en Sony RX0

Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 179,00

Een ingenieus display toont duidelijk de functiemodus
Het innovatieve ingebouwde OLED-display toont de specificaties van gimbal en camera. De functiemodus, levensduur van de batterij, Bluetooth-verbinding, enz. Alles blijft onder controle.

WiFi + Bluetooth dubbele functie
Met de WiFi van de GoPro HERO6 / HERO5 en RX0 kan de G6 de camera bedienen voor video's / foto's en de functiemodi instellen. Tegelijkertijd kunnen alle specificaties in de Feiyu ON-app worden bepaald zodra deze is verbonden met Bluetooth.

Verwisselbare camerahouder
De camerahouder van de G6 is afneembaar en de vervangende houder past op de RX0-camera.

Verbeterd algoritme
Door een laag stroomverbruik geniet de G6 van een uitstekende weergave. Door het grotere motorkoppel werkt de G6 vloeiender met betere anti-wazigheidresultaten, waardoor energie wordt bespaard.

De gehele gimbal is spatwaterdicht
De gimbal is ontworpen om spatwaterdicht te zijn, zodat film / foto-opnamen ongehinderd kunnen worden uitgevoerd.

Vrij uitzicht
Een innovatieve hoogtehoek van de as blokkeert het zicht niet langer om het volledige scherm zonder problemen weer te geven tijdens de antiwaasfunctie.

Het is gemakkelijk om de cardanische ophanging te balanceren met behulp van de combinatie van knop en arm. De twee assen, de kantelas en de draaias zijn 360 ° draaibaar, waardoor elke mogelijkheid tot opnemen mogelijk is.

Slimmer filmgebruik met app
Een nieuwe app-interface kan omgaan met afstandsbediening, automatische kalibratie, firmware-upgrade en instellingen van instellingsparameters met de Feiyu ON-app. Dit maakt betere ontwerpopties mogelijk.

Fotograferen van zonsopgang tot zonsondergang
De apparatuur met een high-performance batterij, de looptijd kan maximaal 12 uur zijn. Dit ondersteunt ook het opladen van de camera en is voldoende voor een lange opnametijd.

Specificaties
Merk Feiyu Tech
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Feiyu Tech G6 Waterproof Gimbal voor GoPro Hero 5/6 en Sony RX0
Uw waardering