Falcon Eyes Optical Snoot FEA-OST-2

Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
€ 179,00

De Falcon Eyes Optische Snoot FEA-OST-2, ook wel bekend als projectie spot, functioneert als een projector. De snoot biedt diverse mogelijkheden om op uw achtergrond extra effecten te creëren. De snoot is voorzien van een verstelbare lens waardoor het licht wordt geprojecteerd als een scherpe projectie. Verder beschikt de optische snoot over een optische lens met een diameter van 6 cm.

De snoot kan worden voorzien van Gobo's (metalen plaatjes met figuur uitsparingen). Deze Gobo's kunt u gebruiken om figuren te projecteren op de achtergrond, bij product- of modelfotografie. De werking van de Gobo's is simpel en kan speciale effecten toevoegen die u met standaard flitsers niet kunt halen. Hierbij valt te denken aan bepaalde afbeeldingen van figuren zoals een halve maan, hartje of raam. Bij deze set worden vier kleurenfilters geleverd, waardoor de mogelijkheden nog groter worden.

Compatibiliteit Falcon Eyes Optical Snoot FEA-OST-2

De Falcon Eyes Optical Snoot FEA-OST-2 is eenvoudig op uw Falcon Eyes flitser te monteren met behulp van de meegeleverde verwisselbare Falcon Eyes adapterring (ook wel bekend als speedring). Deze adapterring is geschikt voor alle oude en nieuwe Falcon Eyes studioflitsers, met Falcon Eyes bajonetaansluiting. Met behulp van optionele adapterringen is de optische snoot onder andere te gebruiken in combinatie met flitsers van andere merken als: Bowens, Broncolor, Elichrom, Hensel, Multiblitz en Linkstar. Voor optionele adapterringen, zie: "Optionele Accessoires".

De FEA-OST-2 is met name geschikt voor flitsers met een vermogen van 600Ws of hoger.

Levering:

1 x Snoot met optische lens (6 cm ø)
4 x Kleurenfilter (rood, groen, blauw, geel)
4 x Gobo (maan, raam, hartje, herstblad)
1 x Houder voor Gobo
1 x Falcon Eyes adapterring

Specificaties
Merk Falcon Eyes
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Falcon Eyes Optical Snoot FEA-OST-2
Uw waardering