Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LPS-1000CTR op 230V

Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LPS-1000CTR op 230V


De Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LPS-1000CTR is ideaal voor de fotograaf of videograaf die langdurig gebruik wil maken van LED continulicht. De LED lamp heeft een metalen behuizing met koeling, dit maakt hem geschikt voor langdurig gebruik. De kleu...


Lees meer

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

€ 359,00
Falcon Eyes

Productbeschrijving

Beschrijving

Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LPS-1000CTR op 230V

De Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LPS-1000CTR is ideaal voor de fotograaf of videograaf die langdurig gebruik wil maken van LED continulicht. De LED lamp heeft een metalen behuizing met koeling, dit maakt hem geschikt voor langdurig gebruik. De kleurtemperatuur is traploos instelbaar van 3000K-7000K middels het digitale display. De LED lamp is handmatig in te stellen op 10 kanalen en 100 subkanalen. Dit is ideaal wanneer u meerdere Falcon Eyes LPS-1000CTR lampen in uw studio heeft staan, die u allemaal een andere kleurtemperatuur wilt geven. Als u de LED lamp uitschakelt, dan worden alle instellingen automatisch opgeslagen.

Mogelijkheden Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LPS-1000CTR

De functionaliteit van de LED lamp is uit te breiden met de RC-3L afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u de LED lamp helemaal op afstand besturen. U kunt zelfs per kanaal de kleurtemperatuur instellen. De LED lamp is voorzien van een Falcon Eyes bajonetaansluiting. Hierop kunt u vele verschillende optionele accessoires aansluiten, waaronder een softbox, snoot, of beautydish. Op meegeleverde reflector kunt u een optionele kleppenset of honingraat plaatsen. Dit zorgt voor nog meer belichtingsmogelijkheden!

Levering:

1 x LED lamp
1 x Voedingskabel
1 x Reflector Ø 20 cm

Specificaties

Specificaties

Merk Falcon Eyes

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren