DJI Spark Drone Alpine White incl remote

Maak kennis met de DJI Spark, DJI's eerste ooit mini-drone. Handtekening technologieën, nieuwe gebaarcontrole en ongelooflijke draagbaarheid maken drones leuker en intuïtief dan ooit tevoren. Met vijf verschillende kleuren is er een Spark voor iedereen. De DJI Spark is te besturen met een control...


Lees meer

Beschikbaarheid: 3 tot 5 werkdagen

€ 499,00
DJI

Productbeschrijving

Beschrijving

Maak kennis met de DJI Spark, DJI's eerste ooit mini-drone. Handtekening technologieën, nieuwe gebaarcontrole en ongelooflijke draagbaarheid maken drones leuker en intuïtief dan ooit tevoren. Met vijf verschillende kleuren is er een Spark voor iedereen. De DJI Spark is te besturen met een controller*, een smartphone en gedeeltelijk met de hand.

Met verschillende functies zoals: ActiveTrack, TapFly, Pano (panorama) en Shallow Focus (focus met een vervaagde achtergrond) is het mogelijk allermooiste beelden te maken. Je kunt daarnaast door middel van Rocket, Dronie, Circle en Helix de meest geweldige shots opnemen.

De camera
De DJI Spark heeft een 2 axis gimbal en een 12 megapixel camera die met 30fps full HD video’s kan opnemen. Verder kan de DJI Spark 3,968 x 2,976 resolutie foto’s maken. Tevens heeft de DJI Spark een 1/2.3 CMOS sensor en een f/2.6 “wide-angle” lens

Talk to the hand
Buiten de mooie functies die de DJI Spark meegenomen heeft van eerdere DJI modellen brengt de DJI Spark ook nieuwe functies met zich mee. Je kunt de DJI Spark namelijk besturen met de bewegingen van je hand. Deze nieuwe feature heet dan ook PalmControl. Beweeg de drone dus waar jij hem hebben wil en geef hem de opdracht een foto te maken met een simpele beweging. Het is hierbij wel van belang dat de DJI Spark binnen een afstand van 3 meter blijft om de gebaren te kunnen herkennen. Door het gemak van de PalmControl wordt het nog makkelijker om even snel de DJI Spark uit de tas te pakken.

Inhoud van de verpakking:

  • DJI Spark wit
  • 6x propellers
  • Intelligent Flight Battery
  • Oplader
  • Micro USB-kabel
  • Opbergcase
  • Twee jaar garantie

Specificaties

Specificaties

Merk DJI

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren