DJI Phantom 2 Vision+ incl Extra Accu!

DEMOMODEL DJI Phantom 2 Vision+ met extra batterij


De Phantom 2 Vision+ is een eenvoudig op te zetten en super makkelijk te vliegen quadcopter, waardoor luchtfotografie nu voor idereen toegankelijk wordt. Deze DJI is voorzien van een 3-axen camera stabilisatiesysteem, dus u bent verzekerd van so...


Lees meer

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Normale prijs: € 1.199,00

special price € 699,00

DJI

Productbeschrijving

Beschrijving

DEMOMODEL DJI Phantom 2 Vision+ met extra batterij

De Phantom 2 Vision+ is een eenvoudig op te zetten en super makkelijk te vliegen quadcopter, waardoor luchtfotografie nu voor idereen toegankelijk wordt. Deze DJI is voorzien van een 3-axen camera stabilisatiesysteem, dus u bent verzekerd van soepele beelden. De DJI Phantom 2 Vision+ heeft een camera aan boord met geïntegreerde First Person View voor de mobiele telefoon. Zo kunt u realtime de beelden bekijken en foto's en video's maken vanuit een compleet nieuw perspectief.

Kenmerken van de DJI Phantom 2 Vision+

  • Hoogwaardige foto's en video's met ingebouwde camera
  • Lichtgewicht
  • Voorzien van WiFi en GPS
  • Vliegtijd 25 min
  • 'Return to Home' wordt ingeschakeld wanneer buiten bereik van afstandsbediening

Stijg niet zomaar op!
Vliegen met een DJI vereist enige kennis en kunde. Wij raden u daarom aan om de gebruikershandleiding goed door te lezen voordat u begint met vliegen. Bekijk ook de instructievideo's (onder het kopje Ready to Fly) op de website van DJI.

Hoogwaardige foto's en video's
De DJI Phantom 2 Vision+ wordt geleverd met een 4GB Micro SD-kaart. Met de Phantom maakt u foto's van 14 MP en neemt u video's op met 1080/30p of 1080/60i. De camera heeft een 140 ° wide-angle f/2.8 objectief en is geschikt voor panoramische foto's.

Lichtgewicht
U kunt de DJI Phantom 2 Vision+ eenvoudig meenemen dankzij zijn lage gewicht van slechts 1284 gram. Met een volle accu heeft u een vliegtijd van maximaal 25 minuten. Deze lange vliegtijd is mogelijk dankzij de LiPoly accu met een capaciteit van 5200 mAh. De accu is eenvoudig te vervangen.

Voorzien van WiFi en GPS
Dankzij de ingebouwde WiFi mogelijkheid kunt u met de helicopter communiceren en live view beelden bekijken tot een afstand van wel 300 meter.
U kunt de gemaakte opnames ook direct delen met uw telefoon en gebruik maken van de DJI Vision Mobile App.
De geïntegreerde GPS Auto-pilot onthoudt posities en maakt het mogelijk om hoogte te bewaren, waardoor u constant stabiele vluchten kunt maken, waardoor u kunt focussen op het verkrijgen van de perfecte opname.
Wanneer de DJI Phantom Vision buiten bereik van de afstandsbediening komt, wordt de Return-to-Home optie geactiveerd en zal de DJI Phantom Vision automatisch terugkeren naar het vertrekpunt.

Specificaties

Specificaties

Merk DJI

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren