DJI Osmo Mobile 3 Combo

Webshop: 3 tot 5 werkdagen
Winkel: Afhalen na 3 tot 5 werkdagen
€ 129,00

De DJI Osmo Mobile 3 Combo Kit-smartphone-gimbal heeft de meeste functies van het vorige Osmo Mobile-model overgenomen met veel verbeteringen. Het is lichter dan zijn voorganger, het wordt nu bediend met de DJI Mimo-app voor iOS of Android, het ondersteunt grotere smartphones, beschikt over een nieuwe Sport-modus, maakt gebruik van handgebaarbesturing en lichaamsvormherkenning en ondersteunt nu Bluetooth 5.0. Het handvat is opnieuw ontworpen, zodat de poorten allemaal toegankelijk zijn tijdens het opladen, het kan worden neergeklapt voor opslag en de handheld-ervaring is veel comfortabeler en toegankelijker gemaakt in een hoek van 15 °.

U kunt elke smartphone tot 3,5 " breed in de telefoonhouder plaatsen en vloeiend beeldmateriaal vastleggen met handheld bediening. De Osmo Mobile 3 synchroniseert met de DJI Mimo mobiele app om u meerdere opnamemodi en functies te bieden, waaronder Portret, Onderliggend, Landschap, Time-Lapse, Panorama en nu een Sport-modus voor snelle actieopnamen.U kunt nu ook handgebaren gebruiken om de gimbal te besturen om uw beweging te volgen, een selfie te maken of video op te nemen zodat u niet op de opname hoeft te drukken of raak bedieningselementen aan. Hij kan ook automatisch lichaamsvormen volgen om menselijke onderwerpen te volgen zonder een handmatige selectie te hoeven maken met ActiveTrack 3.0.

De ingebouwde batterijduur is ongeveer 15 uur en het duurt ongeveer 2,5 uur om op te laden met de meegeleverde USB Type-C-kabel. Er is een USB Type-A stroomuitgang aan de achterkant van de handgreep om uw telefoon of andere accessoires op te laden terwijl u de gimbal bedient. De onderkant van de gimbalhandgreep is voorzien van een 1/4" montageschroefdraad om de gimbal op een statief of een ander accessoire te monteren. Een opbergtas en polsband worden ook meegeleverd met de gimbal. gimbal, en deze combo-kit bevat ook een mini-statief en een draagtas.

Specificaties
Merk DJI
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DJI Osmo Mobile 3 Combo
Uw waardering