DJI Mavic PRO Platinum Fly More Combo

Direct Leverbaar
SKU
152771
€ 1.169,00

De DJI Mavic Pro Platinum drone is een kleine maar krachtige drone boordevol functionaliteit. De Mavic Pro Platinum is compact, zeer wendbaar en legt beelden vast in hoge resolutie. De drone is voorzien van een geavanceerd vluchtcontrolesysteem dat gebruikmaakt van een groot aantal sensoren, waaronder een grondgerichte camera, echografie, GPS, twee redundante IMU-eenheden en nog veel meer. Door deze sensoren weet de drone precies waar hij vliegt in een ruimte en kan daardoor zelfs botsingen voorkomen. De Mavic Platinum werkt samen met de DJI Go App waarmee je instellingen kunt wijzigen, telemetrie kunt uitlezen, het camerabeeld kunt monitoren en zelfs delen en bewerken. Naast de traditionele bediening met de joysticks kun je de Mavic Pro ook besturen door middel van een eenvoudige tik en het is zelfs mogelijk om de drone te besturen door middel van gebaren.

Het verschil met de DJI Mavic Pro drone
De DJI Mavic Pro Platinum drone heeft een paar verschillen met zijn voorganger, de DJI Mavic Pro drone. De vliegduur is verlengd naar dertig minuten en de drone kan langer stil hangen in de lucht, namelijk 27 minuten. Ook zijn de propellers van de drone anders. De propellers produceren vier decibel minder geluid – dit is een verschil van wel zestig procent! Het is overigens wel mogelijk om de accu's van de DJI Mavic Pro drone, in deze Platinum versie te gebruiken. Als laatste is de afwerking veranderd naar een stijlvolle platinum kleur.

Geïntegreerde drie-assige gimbal met 4K-camera
De Mavic Pro maakt opnames in 4K-resolutie van 4096 x 2160 pixels en 30 beelden per seconde. Full HD 1080p opnames maakt hij zelfs met 96 beelden per seconde, zodat u ongelooflijke slow motion video's kunt maken. De minimale scherpstelafstand bedraagt maar 48 centimeter waardoor je alles haarscherp kunt vastleggen, van ultieme selfies tot prachtige landschapsfoto's met een resolutie van 12 megapixel. Foto's kunnen als JPG of DNG RAW worden opgeslagen. Je kunt de camera zelfs negentig graden draaien om foto's in portretstand te maken. De gimbal met drie zeer kleine borstelloze motoren en geavanceerde algoritmes zorgt er hierbij voor dat het beeld perfect stabiel is. Door middel van de OcuSync transmissietechnologie kunnen de beelden over een zeer grote afstand worden doorgegeven. OcuSync scant alle beschikbare frequenties en selecteert automatisch de frequentie met de minste storing voor een betrouwbare videoverbinding. Deze technologie werkt nauw samen met de DJI Go App voor het in realtime doorgeven van vluchtgegevens en kan ook gebruikt worden voor het downloaden van foto's en video's tijdens het vliegen met een snelheid tot 40Mbps.

ActiveTrack voor het automatisch volgen van onderwerpen en adembenemende selfies
Met ActiveTrack kun je automatisch een onderwerp volgen; je hoeft alleen maar aan te geven wie of wat het is en de Mavic zorgt voor de rest. Voor deze functie is geen GPS-armband of zender vereist. De Mavic is voorgeprogrammeerd zodat deze automatisch bepaalde voorwerpen kan herkennen en volgen, waaronder mensen, fietsers, auto's en zelfs dieren. Als je eenmaal een onderwerp hebt gemarkeerd, kun je er omheen vliegen om een enorme verscheidenheid aan opnames te maken, afhankelijk van de modus waarin de quadcopter zich bevindt. En omdat de Mavic het onderwerp volgt, kun je zelfs aangeven waar het onderwerp zich in de opnames moet bevinden. De drone beschikt over drie instellingen, Trace, Profile en Spotlight. Trace volgt het onderwerp door ervoor of erachter te vliegen, Profile vliegt naast het onderwerp en Spotlight houdt de camera continu gericht op het onderwerp. Je kunt met de drone selfies maken door middel van gebaren. Zet de Mavic in Gesture modus, leg de controller weg en stop je smartphone in je broekzak of jas en ga voor de drone staan. De Mavic zal je automatisch herkennen. Hef je armen en zwaai om de drone jou te laten volgen en als je klaar bent voor de foto, maak je een doos vorm met je vingers. De lampjes onder de voorzijde van de armen van de Mavic zullen beginnen te knipperen, je hebt daarna drie seconden om een pose aan te nemen voordat de foto genomen wordt.

Sport modus en autonoom vliegen met obstakelherkenning
Dankzij het geavanceerde nagivatiesysteem kan de DJI Mavic Pro Platinum drone zichzelf zeer nauwkeurig positioneren in verschillende omgevingen. Hiervoor beschikt de drone niet alleen over GPS en zichtgeoriënteerde sensoren, maar ook over een grondgerichte camera. Of de quadcopter nu boven een klif hangt waarbij de naar beneden gerichte sensoren geen doel hebben of in de bossen waarbij de GPS minder goed werkt, de Mavic Platinum zal altijd zijn weg weten te vinden. Tijdens het vliegen creëert de Mavic een 3D-kaart van de omgeving waardoor de drone exact weet waar hijzelf en waar obstakels zich bevinden. Hierdoor kan de Mavic autonoom vliegen en obstakels ontwijken. De drone is niet alleen ontworpen voor serieuze zaken, maar ook om er veel plezier aan te beleven. De speciale sportmodus biedt extra wendbaarheid en reactievermogen én een topsnelheid van 65 kilometer per uur om je echt het gevoel van snelheid te geven zoals bij drone racen. Je kunt deze modus ook gebruiken om snel iets te filmen of om een foto te maken. Zelfs in sportmodus zal de Mavic Pro onmiddellijk stoppen als je de bedieningsknoppen loslaat.

Specificaties
Merk DJI
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DJI Mavic PRO Platinum Fly More Combo
Uw waardering