DJI Mavic Mini

Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 399,00

Bijna zo licht en klein als een smartphone, de DJI Mavic Mini neem je overal mee naartoe. Deze compacte drone weegt slechts 249 gram! Hierdoor hoef je met deze drone niet altijd rekening te houden met bepaalde regels in sommige landen.

Met een maximale vliegtijd van maar liefst 30 minuten, en een topsnelheid van bijna 50km per uur maak jij voortaan op eenvoudige wijze 2.7K video's vanuit de lucht.

Snel veilig vliegen
Dankzij de nieuwe DJI Fly app heb je snel onder de knie hoe je zelf cinematische beelden maakt. Een Flight Tutorial helpt je op weg om snel veilig met de Mavic Mini te vliegen.

Eenvoudig creatieve resultaten
Met de app voeg je creatieve templates toe aan je beelden. Je hebt geen bewerkingservaring nodig om met jouw creaties de show te stelen op social media!

Stabiele beelden dankzij gimbal
Met de Mavic Mini maak je 12 megapixel foto's en 2.7K video's. De 3-assige gimbal zorgt voor stabiele beelden.

QuickShot modes
Met behulp van QuickShot-opties maak je indrukwekkende beelden. Kies je modus en de drone neemt beelden op met vooringestelde bewegingen. Dit is een snelle en leuke manier om direct een mooi resultaat in handen te hebben. Via wifi zet je de beelden uiteraard snel online.

Smooth Motion
Werk je in een wat krappere omgeving, gebruik dan de Smooth Motion. Hierbij verlaag je de vliegsnelheid waardoor je beelden nog stabieler en preciezer worden.

Kenmerken van de DJI Mavic Mini
  • Compacte drone van 249 gram
  • Maximale vliegtijd van 30 minuten
  • Maximale snelheid in sportmodus en zonder wind is bijna 50 kilometer per uur
  • Voorzien van 3-assige gimbal
  • Maximale videoresolutie van 2.7K
  • HD videotransmissie tot 4km
  • Afneembare sticks op afstandsbediening voor vervoer
  • Precies vliegen dankzij sensoren en gps
  • Afmeting wanneer ingevouwen van 14x8.2x5.7cm
  • Micro-SD-kaart van UHS-1 Speed Class 3 of hoger
Regels en compatibiliteit
Vliegen met een drone is mooi, maar houd er rekening mee dat dit onderhevig is aan regels en wetten. Het is bijvoorbeeld verboden om binnen een straal van drie kilometer van een vliegveld of boven de bebouwde kom, spoorlijnen, wegen, havens en mensenmassa’s te vliegen. Bij de meeste dronefabrikanten staan op de website de nodige tips met betrekking tot vliegen. Voor de wettelijke bepalingen kun je terecht op de website van de rijksoverheid. Lees je goed in voordat je gaat vliegen, dit voorkomt ongemak. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Veel drones zijn (ook) te bedienen met je smartphone of tablet. De compatibliteit tussen de app en je smartdevice hangt af van de versie van het besturingssysteem waar je smartapparaat op draait. Omdat dit regelmatig verandert, nemen wij dit niet op in onze informatieverschaffing. Voor een zo correct mogelijk overzicht van ondersteunde apparaten en besturingssytemen kun je terecht op de website van de fabrikant.

Specificaties
Merk DJI
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DJI Mavic Mini
Uw waardering