Crumpler Quick Escape 800 (blue)

De tassen van Crumpler's Quick Escape serie hebben een neutraal uiterlijk en een compact ontwerp. De indeling van de Crumpler Quick Escape 800 is slim en de schoudertas biedt dan ook genoeg ruimte voor een semi-professionele DSLR met een middelgroot zoomobjectief bevestigd, een extra middelgroot ...


Lees meer

Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

€ 89,90
Crumpler

Productbeschrijving

Beschrijving

De tassen van Crumpler's Quick Escape serie hebben een neutraal uiterlijk en een compact ontwerp. De indeling van de Crumpler Quick Escape 800 is slim en de schoudertas biedt dan ook genoeg ruimte voor een semi-professionele DSLR met een middelgroot zoomobjectief bevestigd, een extra middelgroot zoomobjectief, een flitser, een iPad en allerlei accessoires.

Bescherm uw kostbare apparatuur
Naast dat u de tas over uw schouder mee kunt dragen, is het ook mogelijk om de tas om uw middel vast te maken en de Quick Escape 800 als heuptas te dragen. De achterzijde is bovendien gewatteerd voor een maximale bescherming van uw apparatuur. Met de uitneembare verdelers kunt u zelf de indeling van de tas bepalen en wordt bovendien nog eens extra bescherming geboden aan uw foto-uitrusting. Met de meegeleverde regenhoes zorgt u ervoor dat uw waardevolle spullen geen schade op zullen lopen bij een onverwachte regenbui.
Minder laten zien

Kenmerken
- Neutraal uiterlijk en een compact ontwerp
- Gewatteerde achterzijde voor maximale bescherming
- Te dragen als schoudertas of als heuptas
- Uitneembare vakverdelers
- Licht van gewicht

Specificaties

Specificaties

Kleur Blauw
Binnenafmeting 24,5 x 28,5 x 12,5 cm
Buitenafmeting 26,0 x 30,0 x 13,0 cm
Gewicht 777 g
Merk Crumpler

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren