Crumpler Muli Half Photo Backpack (black tarpaulin)

De Crumpler Muli Half Photo Backpack Black Tarpaulin is een stevige rugtas gemaakt van nylon met een hoofdflap gemaakt van zeildoek. De tas biedt ruimte aan een DSLR of systeemcamera met daarop een telezoomobjectief bevestigd, drie tot vier extra objectieven, diverse accessoires, een 15" laptop e...


Lees meer

Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

€ 149,00
Crumpler

Productbeschrijving

Beschrijving

De Crumpler Muli Half Photo Backpack Black Tarpaulin is een stevige rugtas gemaakt van nylon met een hoofdflap gemaakt van zeildoek. De tas biedt ruimte aan een DSLR of systeemcamera met daarop een telezoomobjectief bevestigd, drie tot vier extra objectieven, diverse accessoires, een 15" laptop en een 10" tablet. Het zeildoek dat is gebruikt voor de hoofdflap zorgt ervoor dat uw spullen in de tas beschermd zijn tegen een regenbuitje.

Behalve het vak voor uw camera en objectieven beschikt de Muli ook over een extra bovenvak voor persoonlijk spullen met speciale gevoerde vakken voor het opbergen van een 15" laptop en een 10" tablet. Rondom de tas zijn nog diverse vakken geplaatst waar u accessoires zoals geheugenkaarten, accu's of uw telefoon in kunt opbergen. De flap die het hoofdvak afsluit blijft goed dichtzitten doordat deze afgesloten wordt met klittenband en met snelsluitingen. De schouderriem is verstelbaar en heeft een verwijderbare schouderpad. Extra handig zijn de straps op beide zijdes waarmee u de dikte van de rugtas kunt aanpassen naar wat u op dat moment met u meeneemt.

Laat meer zien
Kenmerken
- Geschikt voor een DSLR of systeemcamera met een zoomobjectief erop
- Tevens ruimte voor drie tot vier extra objectieven en accessoires
- Extra ruimte voor een 15" laptop en een 10" tablet
- Hoofdflap gemaakt van zeildoek
- Verstelbare schouderriem
- Verstelbaar in dikte

Specificaties

Specificaties

Kleur Zwart/Bruin
Binnenafmeting 32 x 21 x 13 cm
Buitenafmeting 35 x 46 x 15.5cm
Gewicht 1,3 kg
Merk Crumpler

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren