Crumpler Muli 9000 (black / dark navy)

De Crumpler Muli 9000 Black / dark Navy is een stevige schoudertas gemaakt van nylon met een hoofdflap gemaakt van zeildoek. De tas biedt ruimte aan een DSLR of systeemcamera met daarop een standaardzoomobjectief bevestigd, twee tot drie extra objectieven, diverse accessoires en een 10" tablet. H...


Lees meer

Beschikbaarheid: Levertijd onbekend

Normale prijs: € 149,90

special price € 139,00

Crumpler

Productbeschrijving

Beschrijving

De Crumpler Muli 9000 Black / dark Navy is een stevige schoudertas gemaakt van nylon met een hoofdflap gemaakt van zeildoek. De tas biedt ruimte aan een DSLR of systeemcamera met daarop een standaardzoomobjectief bevestigd, twee tot drie extra objectieven, diverse accessoires en een 10" tablet. Het zeildoek dat is gebruikt voor de hoofdflap zorgt ervoor dat de tas niet direct de uitstraling heeft van een fototas. Tevens zorgt het ervoor dat uw spullen in de tas beschermd zijn tegen een regenbuitje.

Behalve het hoofdvak voor uw camera en objectieven beschikt de Muli natuurlijk ook over extra vakken voor accessoires. Zo vindt u aan de binnenkant van de hoofdflap een vakje waarin u uw extra geheugenkaartjes of accu's kunt bewaren. Op de achterzijde is een vak geplaatst dat afgesloten kan worden door middel van een ritssluiting. De flap die het hoofdvak afsluit blijft goed dichtzitten doordat deze afgesloten wordt met klittenband en met snelsluitingen. De schouderriem is verstelbaar en heeft een verwijderbare schouderpad.

Specificaties

Specificaties

Kleur Blauw/Zwart
Binnenafmeting 40,0 x 27,0 x 16,5 cm
Buitenafmeting 43,5 x 29,0 x 18,5 cm
Gewicht 1.25 kg
Merk Crumpler

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren