Crumpler Muli 2500 (black / dark navy)

De Crumpler Muli 2500 Black / dark Navy is een stevige schoudertas gemaakt van nylon met een hoofdflap gemaakt van zeildoek. De tas biedt ruimte aan een DSLR of systeemcamera met daarop een standaardzoomobjectief bevestigd, een extra objectief en diverse accessoires. Het zeildoek dat is gebruikt ...


Lees meer

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

€ 69,00
Crumpler

Productbeschrijving

Beschrijving

De Crumpler Muli 2500 Black / dark Navy is een stevige schoudertas gemaakt van nylon met een hoofdflap gemaakt van zeildoek. De tas biedt ruimte aan een DSLR of systeemcamera met daarop een standaardzoomobjectief bevestigd, een extra objectief en diverse accessoires. Het zeildoek dat is gebruikt voor de hoofdflap zorgt ervoor dat de tas niet direct de uitstraling heeft van een fototas. Tevens zorgt het ervoor dat uw spullen in de tas beschermd zijn tegen een regenbuitje.

Behalve het hoofdvak voor uw camera en objectieven beschikt de Muli natuurlijk ook over extra vakken voor accessoires. Zo vindt u aan de binnenkant van de hoofdflap een vakje waarin u uw extra geheugenkaartjes of accu's kunt bewaren. Op de achterzijde is een vak geplaatst dat afgesloten kan worden door middel van een ritssluiting. De flap die het hoofdvak afsluit blijft goed dichtzitten doordat deze afgesloten wordt met klittenband. De schouderriem is verstelbaar en heeft een verwijderbare schouderpad.

Specificaties

Specificaties

Kleur Blauw/Zwart
Binnenafmeting 23,0 x 18,0 x 7,0 cm
Buitenafmeting 27,0 x 20,0 x 9,0 cm
Gewicht 360 g
Merk Crumpler

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren