Canon EF 24-105mm F4.0 L IS USM

Wanneer alles draait om hanteerbaarheid en de kwaliteit van het objectief van essentieel belang is, dan staat de L-serie EF 24-105mm f/4L IS USM eenzaam bovenaan als het lichtgewicht standaard zoomobjectief voor de professional.


L-serie optica
Licht in gewicht, 4,3x zoom
f/4 over gehele zoombereik...

Lees meer

Beschikbaarheid: 3 tot 5 werkdagen

Normale prijs: € 1.099,99

special price € 939,00

Canon

Productbeschrijving

Beschrijving

Wanneer alles draait om hanteerbaarheid en de kwaliteit van het objectief van essentieel belang is, dan staat de L-serie EF 24-105mm f/4L IS USM eenzaam bovenaan als het lichtgewicht standaard zoomobjectief voor de professional.


L-serie optica
Licht in gewicht, 4,3x zoom
f/4 over gehele zoombereik
3-stops Image Stabilizer
Super UD en asferische lenselementen
Snel autofocus
Super Spectra coatings
Cirkelvormig diafragma voor aantrekkelijk onscherpe achtergrond
Zachte lenskoker en zonnekap


Canons professionele lichtgewicht standaard zoomobjectief


L-serie kwaliteit
De EF 24-105mm f/4L IS USM is voorzien van Canon precisie-optica die aan de hoogste industrienormen voldoet. De L-serie voor professionals is Canons vlaggeschip en combineert perfecte beeldprestaties en unieke hanteerbaarheid met een stof- en vochtbestendige constructie.

Licht in gewicht
Met een gewicht van slechts 670 g biedt de EF 24-105mm f/4L IS USM een 4,3x zoom in een lichtgewicht body.

Vast diafragma
Zonder variaties in diafragma over het gehele brandpuntbereik kunnen fotografen de belichting instellen op het grootste diafragma en tot 105mm zoomen zonder sluitertijden te verlagen.

Image Stabilizer
De EF 24-105mm f/4L IS USM is uitgerust met Canons 3-stops Image Stabilizer (IS). Ideaal voor fotografie uit de hand, want IS maakt gebruik van sluitertijden met min 3 stops mogelijk zonder dat waarneembare onscherpte optreedt. Voor stabiel horizontaal volgen van onderwerpen corrigeert IS Mode 2 alleen ongewenste verticale trillingen.

Super UD en asferische lenselementen
Het objectief bevat een Super UD (ultra-low dispersion) lenselement van glas om secundaire chromatische aberraties te elimineren en bevat asferische lenselementen om sferische aberraties te corrigeren. Het resultaat is heldere, contrastrijke en onvervormde opnamen over het gehele zoombereik zonder dat langs de randen kleurveranderingen optreden.

Autofocus
Een ring USM (Ultrasone motor) gebruikt ultrasone frequenties om razendsnel en zonder geluid scherp te stellen. Het goede weerstandskoppel zorgt dat exact bij de juiste instelling wordt gestopt. Handmatig scherpstellen is continu mogelijk zonder AF te moeten uitschakelen. Over het gehele zoombereik bedraagt de minimale scherpstelafstand 0,45 m.

Super Spectra coatings
De Super Spectra lenscoatings en de speciaal gevormde lenselementen onderdrukken reflecties en beeldschittering - deze kunnen bij digitale camera’s optreden als gevolg van reflectie van de beeldsensor. Coatings helpen ook de juiste kleurbalans te bereiken en zorgen voor opnamen met een scherper contrast.

Plezierig onscherpe achtergrond

Een bijna perfect cirkelvormig diafragma draagt bij aan een gelijkmatige, plezierig onscherpe achtergrond.

Accessoires
Inclusief een kroonbladvormige zonnekap en een zachte lenskoker.

Specificaties

Specificaties

Lenssysteem
Lensstructuur (elementen/groepen) 18/13
Brandpuntbereik ?Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen. 24 - 105 mm
Thread diameter 8,4 cm
Dichtstbijzijnde focus afstand 0,45 m
Beeldstabilisator ?Een beeldstabilisator voorkomt dat het beeld vaag wordt als de camera beweegt. Ja
Diagonale kijkhoek max 23,3°
Prestatie
Automatisch scherpstellen Ja
Manuele focus Ja
Compatibele camera merken Canon
Design
Kleur van het product Zwart
Gewicht en omvang
Diameter 8,35 cm
Maat filter 7,7 cm
Lengte 10,7 cm
Gewicht ?Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies. 670 g
Overige specificaties
Vergroting 0,23x

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren