De perfecte camera kiezen is allesbehalve makkelijk: wij hebben meer dan honderd camera's in ons assortiment en voor elk van die camera's geldt dat die voor iemand de ideale camera is. Welke is de ideale voor jou? Om daar achter te komen, adviseren we je graag! Waarom zou je je bij Foto Verweij laten adviseren?

Expertise

Een belangrijke reden om te kiezen voor advies van Foto Verweij is dat wij ontzettend veel van fotografie weten. Wij zijn stuk voor stuk liefhebbers van fotografie. Daar komt bij dat we op de hoogte zijn van alle cameramerken. Of de medewerker tegenover je zelf een Fujifilm, een Olympus, een Sony, een Canon, een Nikon of een Panasonic heeft maakt niet uit. We verdiepen ons allemaal in elk van de merken en in elk van de niveau's: of het nu gaat om een voordelige compactcamera of een professionele cameraset met alles erop en eraan. Wij weten hoe het werkt!

Eerlijk advies

Het zou eigenlijk geen argument moeten zijn, maar helaas is eerlijk advies geen standaard gegeven meer. In steeds meer winkels zie je zogeheten funded heads: medewerkers van wie het loon gedeeltelijk of volledig betaald wordt door een cameramerk. In ruil daarvoor verkopen die medewerkers voornamelijk cameraís van dat merk. Wij vinden dat onacceptabel en doen hier niet aan mee. Wij geven eerlijk advies, zodat jij met de camera naar huis gaat die echt bij jou past!

Jij staat centraal*

Tijdens een camera-adviesgesprek stellen we veel vragen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw eisen en wensen. Waar ga je de camera voor gebruiken? Waar heb je in het verleden mee gewerkt? Wat vond je daarvan? Wat wil je graag beter? Wat wil je graag behouden? Wat wil je absoluut niet? Enzovoorts.
Aan de hand van die vragen kunnen we het aantal mogelijke camera's terugbrengen tot een behapbaar aantal. We geven je meerdere camera's in de hand en kijken samen wat je prettig vindt en wat niet. Zo brengen we de keuze terug van honderden camera's naar twee of drie modellen die aansluiten bij jouw wensen.

*Ook als je in de hoek van de winkel gaat staan.

Advies over accessoires

Om de camera optimaal te gebruiken, heb je accessoires nodig. Denk bijvoorbeeld aan een geheugenkaart, een tas, een extra accu, een screen protector, een beschermfilter, een reinigingspakket enzovoorts. Ook hier kunnen we ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We adviseren je hier graag over en ook hier zijn we eerlijk: heb je met de camera die je kiest de aller snelste geheugenkaart nodig, of is een stapje minder ook prima?