Black Rapid Kick Floral

De BlackRapid Kick is een comfortabele en lichtgewicht draagriem die speciaal is ontworpen voor dames. De draagriem heeft een breed gebogen schouderstuk dat ervoor zorgt dat de draagband zich ergonomisch aanpast aan het vrouwelijk lichaam. Het schouderstuk is gevuld met 8mm dik schuim voor extra ...


Lees meer

Beschikbaarheid: 3 tot 5 werkdagen

€ 64,95
Black Rapid

Productbeschrijving

Beschrijving

De BlackRapid Kick is een comfortabele en lichtgewicht draagriem die speciaal is ontworpen voor dames. De draagriem heeft een breed gebogen schouderstuk dat ervoor zorgt dat de draagband zich ergonomisch aanpast aan het vrouwelijk lichaam. Het schouderstuk is gevuld met 8mm dik schuim voor extra draagcomfort. De Kick wordt door middel van de FastenR op de statiefaansluiting van uw camera aangesloten. Eenmaal aangesloten hangt de camera ondersteboven, veilig rustend bij de heup, of op de rug met de lens achter u.

Functionaliteit
Met twee begrenzers kunt u uw camera op zijn plaats op de draagriem vastzetten of het glijden langs de riem begrenzen. De draagriem is gemakkelijk aan uw lengte aan te passen door middel van de versteller op de achterkant van het schouderstuk. U kunt de BlackRapid Kick geheel naar wens uitbreiden met de Joey 1, 2 en 3 tasjes, de Buck bescherming, het Bert verlengstuk en de Brad stabiliteitsriem. Kijk hiervoor onder het tabblad "Accessoires".

- Gebogen schouderstuk ontworpen voor vrouwen
- Gemakkelijk in lengte aanpasbaar
- Compatibel met de Joey 1, 2 en 3 en de Bert, Brad en Buck accessoires van BlackRapid
- Materiaal: nylon en 8mm dik TPE schuim
- Totale lengte: 152.5cm
- Lengte schouderstuk: 38cm
- Breedte schouderstuk: 4.75cm
- Breedte van de band: 2.5cm

Specificaties

Specificaties

Merk Black Rapid

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren