10%
Korting
Foto Verweij Klantenkorting

Heb je in de afgelopen drie jaar een camera of een lens gekocht bij Foto Verweij? Of koop je nu een camera of een lens? Dan ontvang je 10% korting op de cursus. Klik zelf 'Ja' aan en de korting wordt direct in het winkelmandje verrekend.

Basiscursus Fotografie

Waardering:
94% of 100

Let op: nieuwe cursus

We hebben onze fotocursussen vernieuwd. De basiscursus in deze vorm organiseren we niet meer. Je kunt nu kiezen uit 3 cursussen van elk 3 lessen, of voor het volgen van alle 9 lessen bij de Fotocursus Compleet.

Meer informatie >>>

Niet meer leverbaar
SKU
BACURFOT

Let op: nieuwe cursus

We hebben onze fotocursussen vernieuwd. De basiscursus in deze vorm organiseren we niet meer. Je kunt nu kiezen uit 3 cursussen van elk 3 lessen, of voor het volgen van alle 9 lessen bij de Fotocursus Compleet.

Meer informatie >>>


Wat maakt onze basiscursus bijzonder
"Ons doel is om mensen met plezier te laten fotograferen!" aldus de cursusdocenten. "Wij hebben onze cursus zo opgezet dat iedereen er iets kan leren: of je nu een complete digibeet bent, of dat je alles heel snel oppikt. Wij geloven in een positieve en prettige cursuservaring waarin je veel kennis opdoet waar je ook echt wat aan hebt."

Leer beter fotograferen
Heb jij altijd al mooiere foto's willen maken? Heb je net een nieuwe camera en wil je ontdekken welke mogelijkheden er op zitten? Of baal je ervan dat je nooit verder bent gekomen dan de automatische stand? Dan is dit een ideale cursus! Tijdens deze basiscursus leggen we in 4 lessen de basis van de fotografie uit. Je krijgt na iedere les een opdracht mee, die we weer klassikaal bespreken.

Wat ga je leren?

  • Werken met scherptediepte en diafragmawaarden
  • Werken met beweging en sluitertijden
  • Het gebruik van ISO en voorkomen van ruis op je foto
  • Volledig handmatig belichten, maar ook de half-automatische standen
  • Hoe je precies kunt scherpstellen hoe en waar je wil
  • Kritisch kijken naar foto's - van jezelf en van anderen

Voor wie is de cursus geschikt?
De basiscursus fotografie van Foto Verweij is geschikt voor iedereen met weinig tot geen kennis van fotografie. Ook doen er vaak mensen mee die in het verleden gefotografeerd hebben, maar bij wie veel kennis is weggezakt. Je hebt in ieder geval geen basiskennis nodig. De cursus is ideaal voor alle camera's met verwisselbare lenzen. Denk hierbij aan systeemcamera's of spiegelreflexcamera's. Je kunt ook goed meedoen met een premium compactcamera. Met een wat eenvoudigere compactcamera kan het zijn dat je niet alles wat wij uitleggen ook daadwerkelijk kunt met jouw camera. Neem bij twijfel contact op.

Hoe geven wij de cursus?
Je krijgt les van één van onze 3 ervaren docenten: Hubaer Kusters, Sid Pluijm en Rutger van Loo. Tijdens de 4 lessen behandelen we de theoretische stof en helpen we je ook direct om te vinden hoe je dat instelt op jouw camera. Na iedere les geven wij een opdracht mee om thuis een specifiek soort foto te maken. Door steeds thuis aan de gang te blijven, maak je jezelf de theorie veel beter eigen. We bespreken de opdracht de eerstvolgende les. Dat is niet alleen heel leuk, maar ook ontzettend leerzaam! We werken met groepen van maximaal 9 personen, zodat we iedereen genoeg persoonlijke aandacht kunnen geven.

Locatie, data en tijden
De cursussen vinden plaats op de Edisonstraat in Wijchen. Daar kun je gratis voor de deur parkeren. Ook kom je er eenvoudig met de fiets of het openbaar vervoer: je reistijd is vanaf Nijmegen Centraal ongeveer 30 minuten. Wij bieden de cursus op verschillende dagen en tijden aan: doordeweekse avonden en in het weekend in de ochtend. De cursussen duren per keer circa 1.5-2 uur. Kijk bovenaan bij het product welke data en tijden er op dit moment beschikbaar zijn.

Specificaties
Merk Foto Verweij
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Basiscursus Fotografie
Uw waardering