Olympus Break Free

De vakantie zit er weer op en je vakantiefoto's liggen versafgedrukt voor je op tafel. Ben je tevreden met hoeveel foto's je gemaakt hebt? En hoe voelt je rug? Dit lijken vreemde vragen, maar we merken dat veel fotografen vinden dat ze te zware apparatuur meenemen. Dat leidt vervolgens tot rugklachten of tot het minder meenemen van de camera. En dat is natuurlijk doodzonde: hoe vaker je die mooie camera meeneemt, hoe beter. Die gedachte staat centraal bij de Olympus OM-D camera's. Bespaar meerdere kilo's, neem je camera overal mee naartoe en laat je verbazen door de geweldige beeldkwaliteit.

Actie

Koop tussen 1 september en 30 november 2019 een geselecteerd product en profiteer van gratis producten of een cashback.

  • Bij aankoop van een Olympus OM-D E-M1 mark II ontvang je gratis een HLD-9 powergrip en een 30mm macrolens.
  • Bij aankoop van een Olympus OM-D E-M1X + M. Zuiko Pro lens ontvang je een cashback van €500,-

Het werkt als volgt. Je koopt het deelnemend product en gaat vervolgens naar bonus.olympus.eu. Klik dan door naar de herfstpromotie. Daar registreer je de aangekochte producten en vervolgens stuurt Olympus de powergrip en macrolens of de cashback van €500,- naar jou. Het product of de cashback heb je dan binnen 30 dagen in huis.

Hoeveel gewicht bespaar je?

Zoals gezegd: met Olympus kun je flink besparen op het gewicht dat je meeneemt. Maar hoeveel bespaar je eigenlijk? Wij hebben een reeks camera's en lenzen vergeleken om een beeld te geven van je besparing.

Meer informatie >>>